Luca en Marco Bosato Beeld GettyImages
Luca en Marco BosatoBeeld GettyImages

Luca Borsato over The Voice-schandaal: ‘We staan niet met z'n allen in de keuken te dansen’

Afgelopen dinsdag wachtte familie Borsato vol spanning op het besluit van het OM, in de zaak rondom het The Voice-schandaal. Later die middag kwam het nieuws naar buiten: het OM vindt de zedenverdenkingen niet bewijsbaar genoeg en seponeert de zaak.

“Ik wil bijna zeggen: ik had niet anders verwacht”, zegt zoon Luca Borsato (22) tegen RTL Boulevard.

Steun Luca Borsato

Luca is op een voorzichtige manier blij met het nieuws: “Het is niet zo dat we met z’n allen in keuken staan te dansen; uiteindelijk is de materie waar we over spreken wel heel heftig”, vertelt hij.

Marco ontvangt niet alleen steun en volledige support van zijn zoon, maar ook van zijn dierbare vriendin Trijntje Oosterhuis. In de Barry Paf Show op 100% NL zegt ze: ‘Als iemand iets niet heeft gedaan, wil je er ook niet voor vervolgd worden’, Trijntje laat dan ook weten overtuigd te zijn dat de zanger onschuldig is.

Op de vraag of zij en Marco veel contact hebben antwoordt ze dat ze elkaar altijd in de gaten houden, maar het een ingewikkeld onderwerp is. “Het is voor hem een vreselijke tijd, dus ik hoop dat het kwartje de goede kant op valt”, aldus Trijntje.

Ali B reageert op uitspraak OM

‘Ik ben blij’

Nog een zedenzaak

Er mag nog niet te vroeg gejuicht worden, want er loopt nóg een zedenzaak tegen de zanger die niet gerelateerd is aan The Voice. In december 2021 is er namelijk ook aangifte gedaan van seksueel misbruik van een minderjarige, waarvan nog een vervolgingsbeslissing moet worden genomen.

Marco is nog altijd volledig overtuigd van zijn onschuld en heeft een tegenaangifte gedaan voor smaad en laster.

Bron: ANP, Telegraaf

Halima TamimiGettyImages

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden