Monica Geuze Beeld GettyImages
Monica GeuzeBeeld GettyImages

Love yourself: Monica Geuze wil verlovingsring voor zichzelf kopen

Monica Geuze (27) is sinds kort single and not so ready to mingle. In de podcast Geuze & Gorgels vertelt ze dat ze zichzelf niet ziet trouwen, maar wel obsessed is met verlovingsringen. We feel you, Monica.

‘If you like it then you should put a ring on it’, is wat Monica vast tegen zichzelf onder de douche zingt.

Veranderingen

De bekende vlogster en presentatrice maakt veel veranderen door in haar leven. Zo besloot ze - tot grote teleurstelling van haar fans- na 8 jaar te stoppen met vloggen en zette ze ook een punt achter haar relatie met Robbert. Via vlogs op TikTok en de podcastafleveringen geeft ze ons toch nog een kijkje in haar leven.

Update van Monica's liefdesleven

‘Verschrikkelijk kut’

Haar break-up heeft Monica aan het denken gezet. ‘Ik ben echt dol op sieraden, maar echt nog doller op verlovingsringen’, vertelt Monica in haar podcast.

Haar hele Pinterest-bord hangt vol met allerlei diamanten ringen. Ze heeft een leeftijd bereikt waarop ze haar naasten ziet verloven en trouwen, dat vindt ze een mooi gegeven. Maar ze vindt het ook heel mooi om die belofte aan zichzelf te maken: ‘Ik zal ook altijd lief zijn voor jou, voor jezelf. Ja ik vind dat echt iets moois’, sluit de presentatrice af.

Wij zijn benieuwd welke ring ze zal aanschaffen. Misschien heeft Monica wel een nieuwe trend gestart in het kader van self love. We love it!

Bron: Grazia

Halima TamimiGettyImages

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden