Ongemakkelijkste 'B&B Vol Liefde'-moment ooit: Martijns intieme kampvuur krijgt onverwachtse wending Beeld still RTL
Ongemakkelijkste 'B&B Vol Liefde'-moment ooit: Martijns intieme kampvuur krijgt onverwachtse wendingBeeld still RTL

Love is in the Portugese air: denken Martijn en Fenna uit ‘B&B Vol Liefde’ al aan trouwen?

We blijven het zeggen: het tweede seizoen van B&B Vol Liefde was in many ways succesvol. De verliefde Martijn uit Portugal kun je je vast nog herinneren. Hij woont inmiddels een tijdje samen met zijn Fenna. Het stel heeft het zelfs al over trouwen…

Gaan Martijn en Fenna de pasverloofde Astrid en Harmjan uit Oostenrijk achterna?

Martijn en Fenna

“Ze zeggen altijd dat de verliefdheid na een half jaar weggaat. We zijn nu een half jaar verder, maar we hebben nog steeds dagen dat we lekker naast elkaar zitten, zo van: dit is helemaal goed, we zijn nog steeds verliefd op elkaar”, vertelt het stel aan RTL Boulevard. Martijn was meteen stapel op Fenna, zoals we in de afleveringen zagen. Bij Fenna duurde het iets langer, maar ook zij werd tot over haar oren verliefd op de B&B-eigenaar uit Portugal.

Rustig aanpakken

Fenna vertelt dat ze het normaal wat rustiger aanpakt in de liefde. “Niet gelijk samenwonen, maar dat is uiteindelijk wel gebeurd. Gelukkig gaat dat mega goed”, zegt ze. Ook al woont Fenna nu bij Martijn in Portugal, haar hart ligt niet bij het werken in de B&B. “Ik ben op zoek naar een baan in het onderwijs en dat is hier allemaal wat verder weg. Dat betekent dat ik dadelijk doordeweeks misschien ergens anders ga wonen terwijl het juist zo goed gaat, dus dat is een beetje dubbel.”

Martijns schoonfamilie

De familie van Fenna woont in Nederland en kan niet wachten om Martijn te ontmoeten. “We hebben een paar dagen geleden de vliegtickets geboekt om kerst in Nederland te vieren. Dus dan zit ik aan het kerstdiner met mijn schoonfamilie”, vertelt Martijn aan RTL Boulevard. Hij zal haar eerste lover ooit bij Fenna’s familie aan de kersttafel zijn, onthult Fenna.

Love is in the air
Astrid en Harmjan uit ‘B&B Vol Liefde‘ zijn verloofd

Komt er een huwelijksaanzoek?

Onlangs werd bekend dat Astrid en Harmjan verloofd zijn. “Daar gaat onze primeur. Nou vergeet het maar, ik heb er geen haast meer bij”, lacht Martijn. “Ik denk dat Martijn al met het idee liep, maar dat hij door het aanzoek van Astrid en Harmjan nog maar even wacht”, denkt entertainmentdeskundige Aran Bade.

Bron Margriet

Fleur Hartmanstill RTL

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden