exen Gordon Beeld Brunopress
exen GordonBeeld Brunopress

Live, laugh, lover: dit zijn de exen van Gordon

Gordon is al járen op zoek naar de ware. Zijn liefdesleven kent vele ups en downs en heel veel lovers. Maar wie heeft hij allemaal gedate? Geef maar toe: you wanna know. Daarom fabriceerde Flair een overzicht van de meest recente exen van Gordon. Dan weet jij ook weer precies hoe het zit!

Gordon heeft veel relaties gehad, maar hij vond tot nu toe nooit de ware. Tot voor kort was hij gelukkig met zijn verloofde Gavin, maar het lijkt erop dat er toch geen wedding in het verschiet ligt. Deze mannen gingen Gavin voor. Ready?

Op televisie op jacht naar de liefde

Gordon was zijn vrijgezellenbestaan behoorlijk zat en besloot in 2017 voor een televisieprogramma op zoek te gaan naar de liefde. In het programma Gordon gaat trouwen... maar met wie? ging Gordon op zoek naar de perfecte liefdespartner. Tijdens de finale zou hij daadwerkelijk in het huwelijksbootje stappen met een van de kandidaten.

Kijkers waren razend benieuwd met welke man Gordon naar het altaar zou gaan. Maar het liep allemaal anders. In de finale besloot Gordon nee te zeggen tegen zowel Manuel als Rogier. Gordon trouwde dus uiteindelijk met niemand en ging solo verder.

Februari 2018

Na zijn Gorden gaat trouwen-avontuur had Gordon kort een relatie Kevin, een dokter in opleiding. Een paar dagen later liet hij weten dat zijn nieuwe liefde een dubbelleven bleek te leiden. “Sommige dames hebben aangifte gedaan bij de politie omdat ze stiekem zijn gefilmd tijdens seksuele handelingen en de berichten hierover blijven binnenstromen. Ik herken niets van dit in de persoon waar ik gelukkig mee was afgelopen tijd en ben dan ook in shock dat iemand zo intens gemeen kan zijn”, liet Gordon weten. Volgens de advocaat van de man was dit alles fake nieuws.

April 2018

Ex Kevin spande een kort geding aan tegen Gordon. Deels omdat hij wilde dat alle verwijzingen naar hem van zijn socials afgehaald zouden worden, maar ook omdat Gordon hem zou hebben geslagen. “Ja, ik heb hem een klap gegeven”, gaf Gordon toe. “Maar wat gebeurt er als je erachter komt dat je maandenlang stelselmatig bent bedrogen?!” Volgens Gordon had hij zo’n zes maanden een relatie met Kevin toen hij steeds meer “signalen” kreeg dat er “iets niet klopte”. Zo bleek Kevin meerdere relaties te hebben. Gordon was daar niet van gediend en deed, onder invloed van alcohol, dingen die niet door de beugel konden. Kevin bleef stellig ontkennen dat hij überhaupt ooit een relatie met de zanger had gehad.

Uiteindelijk gaf de rechter Gordon gelijk. De rechter stelde vast dat dat Gordon wel degelijk “een affectieve en seksuele relatie” had met de arts in opleiding uit Almere. Kevin mag zijn relatie met de entertainer niet meer ontkennen. Het contactverbod dat Kevin eiste, kwam er niet.

December 2018

Aan het einde van het jaar leek het beter te gaan met Gordons liefdesleven. De 24-jarige Ryk du Preez was de nieuwe liefde van de zanger. “Ik heb hem een maand geleden tijdens het uitgaan in Kaapstad leren kennen. Ik was samen met mijn tweelingbroer op stap en toen Gordon ons zag, vloog hij meteen op ons af. Wow, er zijn er twee van jullie! riep hij, waarna we aan de praat raakten. Mijn broer is hetero, vandaar dat Gordon de meeste interesse had in mij. Het klikte al vrij snel tussen ons”, liet Ryk weten aan Story.

Van een echte relatie was nog geen sprake. “Ik heb vervolgens een aantal nachten bij Gordon doorgebracht en ben voorgesteld aan veel van zijn vrienden en familieleden. We voelen een duidelijke klik en verbintenis met elkaar. Later deze maand zie ik Gordon weer, dan komt hij naar Kaapstad. Daar zullen we samen de jaarwisseling beleven.”

Juli 2020

In de zomer van 2019 besluit Gordon wekenlang te werken aan zijn alcohol- en drugsverslaving in een afkickkliniek in Zuid-Afrika. De zanger werkte hard aan zijn herstel, maar de coronacrisis zorgde ervoor dat Gordon een terugval had. “Ik ben echt onderuitgegaan door de crisis. Ik wil het niet als excuus gebruiken, maar Jezus, wat ben ik op mijn bek gegaan.”

Het bleef na deze update lange tijd stil rondom het liefdesleven van de zanger.

Oktober 2020

Gordon laat weten dat hij nog steeds een kinderwens heeft. “Ik heb er vaak genoeg over gedacht. Ik zou het ook heel leuk vinden en ik denk dat ik het kan ook. Ik zou best een leuke papa zijn”, liet hij weten. Hij deed ook een schokkende onthulling: hij zei dat hij openstaat voor een relatie met een vrouw. “Het gaat meer om de persoon, dus het zou ook een vrouw kunnen zijn. Misschien is dat wel de oplossing.”

Augustus 2021

Gordon is zich druk aan het voorbereiden op zijn emigratie naar Dubai. Voordat hij definitief wegging, bleek hij een nieuwe vlam te hebben. De man in kwestie is de 24-jarige Jeffrey de Visser. Samen gingen ze op vakantie naar Venetië en Florence. Gordon wilde Jeffrey graag meenemen naar Dubai.

De relatie is zo serieus dat Gordon verklapt dat áls ze gaan trouwen, Patty Brard de trouwambtenaar zou zijn. Gordon lijkt het volgens Patty in ieder geval helemaal voor zich te zien. “Ik zei: ‘Wat ben je aan het doen?’ Toen zei hij, en daar heb ik wél weer respect voor: ‘Ik ben verliefd, hij is verliefd, we hebben het superleuk samen. Wat moet ik dan doen? Omdat dit niet in het plaatje past? Moet ik het aan mijn neus voorbij laten gaan omdat het al 100.000 keer fout is gegaan?’ Toen dacht ik: ja, weet je, hij heeft gelijk”, vertelt Patty.

September 2021

Gordon en Jeffrey zijn here to stay. Zijn grote liefde gaat met hem mee naar Dubai. “Als je dan toch besluit in het diepe te springen, dan liever samen. Vanaf nu jij en ik schat.”

De André Hazes en Monique Westenberg tijdlijn

Hoe vaak heeft zij hem al vergeven?

Oktober 2021

Aan al het moois komt een eind. Gordon laat weten dat Jeffrey en hij een punt achter de relatie hebben gezet na vier maanden. “Helaas is ons sprookje ten einde gekomen”, schrijft Gordon. “We hebben een geweldige tijd samen gehad en kijken daar met alle plezier op terug. We blijven goede vrienden en wensen elkaar niets dan goeds toe.” Gordon blijft alleen in Dubai achter. “We vinden het beiden heel jammer, maar het is wat het is. Mijn avontuur in Dubai zet ik onverminderd door”, aldus de zanger.

Maart 2022

Gordon geniet met volle teugen van zijn vrijgezellenbestaan en is druk aan het daten. Hij staat weer open voor de liefde. “Ik hoop dat ik een leuke, lekkere prins ontmoet”, grapt Gordon. “Ik ben gewoon vrijgezel, maar ik date wel met een paar jongens”, verklapt hij tijdens een interview.

Juli 2022

Gordon is openhartig over zijn dateleven. “Er zijn wel mannen geweest. In Dubai kan ik gewoon daten zonder dat dit door de menigte wordt opgemerkt. En ik lig goed in de markt”, begint Gordon zijn verhaal. Daten met een man gaat er in Dubai wel iets anders aan toe dan in Nederland. “Natuurlijk is het een islamitisch land en ze hebben er strenge regels. Je mag niet op straat zoenen of hand in hand lopen”, zegt hij.

“Maar ik kan dus wel met een leuke man door Dubai lopen. Ik hoef daarvoor zijn hand niet vast te houden. Je moet je gewoon aan de regels houden”, aldus Gordon in Story. “Het is jammer dat het niet kan, maar dat doe ik dan wel in Nederland. En binnen de muren van mijn eigen huis gelden die strenge regels niet.”

Het daten bevalt Gordon prima, een vaste partner mist hij niet echt. “Ik ben al zo lang alleen en je probeert weleens wat. Ik ben net 54 geworden en leid een leuk leven. In mijn eentje en soms met een fijne date. Ik heb de keuze gemaakt om daar niet meer mee te koop te lopen. Dat gaat goed.”

Maart en april 2023

Tot april datete Gordon met Gavin Rozario, een 31-jarige man uit Australië. De twee waren smoorverliefd. En dat werd bezegeld een ring! Gordon werd namelijk ten huwelijk gevraagd door zijn ware liefde.

De zanger en presentator zei dat Gavin de juiste snaren bij hem raakte. Hij kreeg van hem ‘the love I have longed for’. Gordon schreef dat hij sprakeloos en superemotioneel was door het aanzoek. Hij had namelijk niet verwacht dat Gavin voor hem op een knie zou gaan. “Ik kan niet uitleggen hoe ik me voel en ik kan niet stoppen met huilen van blijdschap en vreugde.”

Jammer genoeg gaat de bruiloft waarschijnlijk toch niet door. Nadat Gordon alle foto’s van hem en Gavin verwijderde, werd er gespeculeerd over een mogelijke break-up. Dit bleek te kloppen. Volgens juicequeen Yvonne Coldeweijer is het inderdaad over en uit tussen Gordon en Gavin en zit de zanger er helemaal doorheen.

De reden achter de breuk is niet bekend. Wie weet doet Gordon binnenkort zijn verhaal.

Instagram Stories Yvonne Coldeweijer Beeld Instagram Yvonne Coldeweijer
Instagram Stories Yvonne ColdeweijerBeeld Instagram Yvonne Coldeweijer
Merel DuitBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden