Lil Kleine zit in Thailand: deze BN'ers vertrokken ook naar het buitenland om aan zichzelf te werken Beeld Brunopress
Lil Kleine zit in Thailand: deze BN'ers vertrokken ook naar het buitenland om aan zichzelf te werkenBeeld Brunopress

Lil Kleine zit in Thailand: deze BN'ers vertrokken ook naar het buitenland om aan zichzelf te werken

Gisteren reageerde Lil Kleine voor het eerst op zijn arrestatie, na de mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes. Hij vertelt in een videoboodschap dat hij inziet dat hij veel mensen pijn heeft gedaan, dat het nooit had mogen gebeuren en dat hij professionele hulp nodig had. Daarom verblijft hij nu in Thailand. Welke hulp hij daar precies krijgt, weten we niet, maar Lil Kleine is niet de eerste die naar het buitenland vertrok om deze reden. Deze BN'ers gingen hem al voor.

1. André Hazes

Met André gaat het nog altijd niet veel beter, de zanger kampt met een emotionele burn-out. Om hiervan te herstellen zocht hij eerder al het buitenland op. Momenteel woont hij bij zijn moeder, maar kortgeleden vertrok hij nog richting Spanje.

2. Gordon

Zanger Gordon vertrok in juli 2019 naar een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Hij verbleef een maand in een luxe vijfsterrenresort waar hij in rehab ging vanwege zijn drugsverslaving. Hij blikte destijds met een tevreden blik terug: "Ik heb een onvergetelijke ervaring mogen beleven en waanzinnige inspirerende mensen ontmoet en nieuwe vrienden gemaakt." De zanger is bij terugkomst in Nederland echter niet altijd clean gebleven, hij kampte tijdens de lockdown met een terugval.

3. Ferry Doedens

Ook ex-GTST acteur Ferry Doedens vertrok in 2016 naar een kliniek in het buitenland om af te kicken van zijn drugsverslaving. In welke kliniek en welk land Ferry zich destijds bevond wilde hij niet zeggen. Wel vertelde hij het volgende: "Ik ben op de beste plek ter aarde, zodat dit nooit meer gaat gebeuren. Ik ben aan het leren van mijn fouten en kan niet wachten om de verbeterde versie van mezelf te laten zien." Toen Ferry in 2020 ontslagen werd uit GTST vertrok hij nogmaals naar het buitenland om tot rust te komen. Toen was dat Zwitserland.

Lees ook Een tijdlijn van alle gebeurtenissen rondom Lil Kleine en Jaimie Vaes: Lil Kleine weer op vrije voeten

4. Jeroen Rietbergen

Jeroen Rietbergen vertrok na de aantijgingen van seksueel wangedrag naar Amerika. Daar zou hij zichzelf onderbrengen in een kliniek in de buurt van Nashville, waar hij onder andere behandelingen krijgt voor zijn seksverslaving. De bandleider maakte al bekend dat hij in therapie zou zijn gegaan om zijn relatie met Linda de Mol te redden.

5. Koen Kardashian

Presentator Koen Pieter van Dijk, beter bekend als Koen Kardashian, vertrok vorig jaar naar Kaapstad om zich daar op te laten nemen in een afkickkliniek. Dit om van zijn drank- en cocaïneverslaving af te komen. Aan juicekanaal Fawrynotsawry zou hij het volgende hebben laten weten: "Ik kan het niet alleen. Het is goed zo."

6. Thomas Berge

Ook Thomas Berge, inmiddels 32 jaar, liet zich op zijn twintigste opnemen in een verslavingskliniek en wel die van Keith Baker. Zelf zegt de zanger dat er nog geen sprake was van een daadwerkelijke verslaving, maar dat hij vroegtijdig aan de bel heeft getrokken. De zanger drinkt nog wel eens een glas wijn, maar doet dit met mate. Drugs heeft hij helemaal afgezworen.

Op de hoogte blijven van al onze artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Brunopress

Mirte TimmersBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden