lil kleine Beeld Brunopress
lil kleineBeeld Brunopress

Lil Kleine back on stage: rapper emotioneel tijdens eerste optreden op Nederlands podium

Lil Kleine stond vrijdagavond weer op het podium in Nederland. Alleen niet voor een eigen show, hij was namelijk een van de gastoptredens bij muziekgroep SFB in de Ziggo Dome. Op TikTok gaan filmpjes rond van de emotionele rapper die een traantje wegpinkt on stage.

Bewogen jaar

“Oké, luister dames en heren. Ik ga het kort houden”, hoor je de rapper zeggen. “Het is je boy Lil Kleine. We hebben een bewogen jaar gehad, maar ik wil iedereen – SFB, Ronnie Flex – bedanken, maar wie ik vooral wil bedanken, is jullie. Dank jullie wel dat ik vandaag hier mag zijn. Love!” Het publiek juicht vervolgens voor Jorik Scholten, zoals de artiest echt heet.

Blijft familie

Ook een van de mannen van SFB wil nog wat zeggen: “Luister naar Lil Kleine. Aan het einde van de dag zijn we allemaal familie, snap je. En familie bestaat uit een kans, twee kansen. Zolang we maar aan het einde van de dag, de volgende dag, een beter mens zijn, snap je. Dus een big shout out naar jou en je blijft familie.” Lil Kleine wordt emotioneel en doet voor eventjes zijn zonnebril af om een traantje weg te pinken.

De tekst gaat verder onder de TikTok.

Relatie Jaimie Vaes

De artiest werd massaal gecanceld nadat juicequeen Yvonne Coldeweijer een video deelde waarop te zien was dat Jorik zijn (inmiddels ex-)vriendin mishandelde. De relatie tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes was een lange tijd al instabiel, maar in februari barstte dus de bom. Jaimie deed aangifte tegen de rapper en vertrok met hun zoontje Lío naar het warme Ibiza. Nog altijd vechten de twee om hun bezittingen in de rechtbank.

Comeback Lil Kleine

Al een paar keer probeerde Lil Kleine een comeback te maken als artiest. Echter waren er vooral negatieve reacties. Zo werd hij van de line-up van festival TIKTAK geschrapt door alle commotie. Ook over de grens waagde Kleine een poging, waar hij wel in een club mocht optreden. Op social media gaat na het optreden bij SFB de vraag rond of de rapper (nu al) een tweede kans verdient.

Bron: TikTok

Fleur HartmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden