Life of Yvonne slaat weer toe: Samantha Steenwijk opnieuw de dupe Beeld Brunopress
Life of Yvonne slaat weer toe: Samantha Steenwijk opnieuw de dupeBeeld Brunopress

Life of Yvonne slaat weer toe: Samantha Steenwijk opnieuw de dupe

Al eerder heeft Samantha Steenwijk (36) bonje gehad met Yvonne Coldeweijer (35) van juicekanaal Life of Yvonne. Yvonne zei dat Samantha gebruikmaakte van illegale dieetpillen om af te vallen. Samantha won vervolgens de rechtszaak die ze tegen haar aanspande, maar nu komt Yvonne weer met juice naar buiten.

Samantha Steenwijk en partner Daisy zijn ruim zestien jaar samen en hebben al een tijd een kinderwens. Na alle drama tussen Yvonne, Samantha en de betrokken advocaten en rechters leek de rust wedergekeerd. Echter, hier kan je nooit vanuit gaan als de eigenaresse van een juicekanaal alles en iedereen goed in de gaten houdt.

Geheime bron van Yvonne

Gistermiddag deelde Yvonne Coldeweijer diverse screenshots op haar Instagram van een gesprek met een geheime bron die informatie naar buiten bracht over iets wat tussen Daisy en Samantha in het verleden gebeurd is. Er wordt in de screenshots uitgelegd dat Daisy ergens in 2017 voor een langere tijd een affaire had met een andere vrouw op de kazerne in Den Haag.

Volgens de anonieme bron was Daisy enorm verliefd op die vrouw van de marechaussee en wist Samantha van niks. Yvonne lijkt het 'vervelend' te vinden voor Samantha (in haar eigen woorden: 'Best wel ziel voor Samant') en brengt het nieuws naar buiten.

Reactie Samantha

Uiteraard ontstaat er weer allemaal opschudding in de media door deze informatie, waar ook Samantha en partner Daisy niet omheen kunnen. Samantha reageerde vandaag dan ook op Yvonne.

Oud zeer

Uit de reactie van Samantha is te lezen dat Yvonne voornamelijk oud zeer naar boven heeft gehaald bij het getrouwde stel. De twee hebben dit jaren geleden een plek gegeven en ze vinden het voornamelijk vervelend dat er zoveel mensen zijn die goed gaan op andermans leed. Ook klopt niet alle informatie dat naar buiten is gekomen, maar dit wil Samantha liever privé houden.

Lees ook Rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer: Ook juicekanalen zijn gebonden aan bepaalde regels

Conclusie

Yvonne maakte een screenshot van het bericht van Samantha en zei daarbij 'Zie je. Zo kan het dus ook Samant, en door ;)' Dit refereert waarschijnlijk naar de hele rechtszaak die Samantha tegen Yvonne startte. Het sarcasme en de passieve agressie straalt er vanaf.

Het lijkt er op dat Yvonne flink van zich af blijft bijten en zeker weten door gaat met het naar buiten brengen van juice.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Renée KoopmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden