Arie Boomsma heeft een bijzonder ritueel: 'Mijn vrouw lacht liefdevol om me als ik weer met zo'n experiment aankom' Beeld Brunopress
Arie Boomsma heeft een bijzonder ritueel: 'Mijn vrouw lacht liefdevol om me als ik weer met zo'n experiment aankom'Beeld Brunopress

Let’s get physical: dít is waarom de ouders van Arie Boomsma viral gaan

Wie denkt aan Arie Boomsma denkt aan sporten. Maar wist je dat Arie niet de énige sportieveling in de familie is? Ook zijn ouders zijn regelmatig in de gym te vinden en dat levert hele toffe beelden op.

Nooit te oud om te leren - of fysieke doelen te halen!

Sporten met de ouders van Arie Boomsma

Dat Arie geregeld in de gym staat, weten we inmiddels wel. Op Instagram laat hij vaak zien wat hij allemaal doet tijdens een gymsessie. Zo probeert hij anderen te stimuleren om ook in beweging te blijven. Ook zijn ouders verschijnen regelmatig op zijn Instagram-pagina want op dinsdagen traint hij samen met zijn moeder (79) en vader (81).

De beelden gingen super viral en dienden als inspiratie voor zowel jong en oud; sportkleding werd uit de kast getrokken en er werd massaal gereageerd op de video’s. Ook in het buitenland trok de familie Boomsma veel bekijks!

De tekst gaat door onder de Instagram-post.

Inspiratie voor anderen.

Dat Arie trots is op zijn ouders begrijpen we heel goed. Aan RTL Boulevard vertelt hij: “We trainen al best wel lang samen en ik merkte dat als mensen in de gym ons bezig zagen, ze dat mooi vonden. Het inspireert en het motiveert”.

“Dus op het moment dat ik mijn ouders vroeg ‘Mag ik wat online zetten?’ had ik dat gedaan en kwamen er veel reacties. Vooral mensen die zeiden: ‘Ik ga dit ook aan mijn ouders laten zien’ of ‘Ik ga ook met mijn ouders sporten”, vertelt Arie.

Arie’s vader, Pieter, beaamt dit. Hij zegt: “Wat je hoopt, is dat het inderdaad stimuleert en dat mensen ook in beweging komen.”

Bron: Libelle, RTL Boulevard

Charisse StoffelsBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden