Leontine Ruiters Beeld BrunoPress
Leontine RuitersBeeld BrunoPress

Leontine Ruiters verliefd: ‘Het bestaat nog, ook op je 54e’

Leontine is terug van weggeweest en gelukkig met haar nieuwe liefde. Twee jaar geleden scheidde Leontine met Marco Borsato, de zanger was vreemdgegaan en werd later beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Stapje terug

Leontine vertelt dat ze twee jaar geleden heel bewust een stapje heeft teruggedaan met alle dingen die speelden. “Maar op een gegeven moment is het ook tijd om het leven weer op te pakken.” Ze vertelt dat het heel goed gaat, “Ik zit heel goed in mijn vel, ik ben blij en ik heb een prachtige reis naar Tanzania gemaakt. Het gaat gewoon heel goed.”

Verliefd

Hoewel Leontine zich uitstekend vermaakt met onder andere sporten, wandelen en haar kinderen is er ook een nieuwe liefde in haar leven, John Huiberts. De steenrijke ondernemer en Leontine liepen elkaar een tijd terug via een gemeenschappelijke vriend tegen het lijf. Toen ze in augustus werden gekoppeld bleek het een goede match. Hoewel ze er niet te veel over wil vertellen zegt ze erg verliefd te zijn, “Laat ik het erbij houden dat het heel fijn is en heel goed voelt. We hebben het erg leuk samen.”

Gezin

Marco Borsato is nog steeds verwikkeld in juridisch getouwtrek. “Marco doet ook zijn best om het leven weer op te pakken wat natuurlijk moeilijk is aangezien er nog geen einde is aan wat er speelt” Maar Leontine heeft er vertrouwen in dat het goed komt. “Met de kinderen gaat het goed. Wij zijn als gezin in een andere vorm wel nog steeds sterk. Daar ben ik heel dankbaar voor”,

Bron: RTL Boulevard

Lotte HesselingBrunoPress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden