Leonie ter braak Beeld RTL
Leonie ter braakBeeld RTL

Leonie ter Braak wordt opgewonden van model in ‘Het Perfecte Plaatje op Reis’: ‘Yes baby, ik hou hiervan’

Leonie ter Braak geniet met volle teugen van haar avontuur bij Het Perfecte Plaatje op Reis. Dat is te zien in de eerste aflevering wanneer ze oog in oog komt te staan met een paar knappe modellen. “Het is niet normaal hoe hij er fysiek uitziet. Dat is Moeder Natuur op haar best.”

Leonie kijkt haar ogen uit in Zuid-Afrika.

Knappe modellen bij Het Perfecte Plaatje op Reis

Voor de eerste opdracht in Het Perfecte Plaatje op Reis moet Leonie ter Braak poseren met een sexy strandgast. Een knappe man, beaamt de actrice. “Ik moest heel verliefd naar hem kijken en die leuke jongen, Rick, ging terugkijken. Toen ben ik vanbinnen wel een klein beetje doodgegaan, want dan word ik toch verlegen”, zegt ze met rode blosjes op haar wangen.

Bij de tweede opdracht heeft Leonie ook geluk met haar model. “Er is in aflevering één een rode draad met mij en mannen. Wat erg dit. Kan ik hier wat mee? Ik kan hier heel veel mee, maar nu nog een foto”, grapt ze terwijl Eloise van Oranje en Tatum Dagelet wat koelte naar haar toe wapperen.

Geweldig lichaam

Leonie geniet met volle teugen van het fotograferen van het model. “Wat een sixpack, hè? Niet normaal. Je lichaam ziet er geweldig uit. Nice! (...) Ik voel zijn mannelijkheid, zijn lichaam. Het is niet normaal hoe hij er fysiek uitziet. Dat is Moeder Natuur op haar best.” Ze vraagt zelfs grappend of hij met haar wil trouwen.

De actrice gaat helemaal op in haar rol als fotograaf. “Kom naar mij. Ja! (...) Yes, baby, Ik hou hiervan. Deep, go deep!” Ze heeft zelf wel door dat het wat fout klinkt. “Ik klink als een viespeuk.”

“We hadden echt een goede vibe. Niet seksistisch, maar professioneel”, vertelt ze achteraf. De uiteindelijke foto is heel goed gelukt en ze wint zelfs de tweede opdracht.

Bekijk de bijzondere fotoshoot van Leonie hieronder.

Het Perfecte Plaatje op Reis is elke woensdagavond te zien bij RTL.

Bron: RTL

Redactie FlairRTL

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden