Douwe Bob & Anouk Beeld BrunoPress
Douwe Bob & AnoukBeeld BrunoPress

Lekker origineel: hier gaan Douwe Bob en Anouk heen op huwelijksreis

Ondanks het hele ‘Douwe Bob heeft drie kinderen bij drie verschillende vrouwen rond dezelfde tijd verwekt’-drama van vorig jaar, lijkt het op romantisch gebied nu helemaal lekker te gaan bij Douwe Bob.

Inmiddels is de zanger namelijk al een tijdje gelukkig met zijn grote liefde Anouk (nee, zitten ze niet meer in een knipperlicht-relatie). Sterker nog, de twee hebben een zoon genaamd Elias en gaan trouwen! In een gesprek met 100% NL deelt de zanger details over zijn bruiloft, maar vooral zijn droomhuwelijksreis.

Like old times

Als het aan Douwe Bob ligt staat de locatie van hun huwelijksreis al vast en is het vanzelfsprekend dat hij juist op deze locatie met zijn Anouk tot rust komt na de bruiloft. Zijn idee: direct na het feest samen vertrekken naar Doha in India.

“Daar waren wij vijf jaar geleden en dat was onze eerste echte vakantie samen. We zouden dan op de motor door Doha gaan. Ik vind motorrijden tof. En ik hou van sleutelen aan motoren”, deelde Douwe.

‘Wil je met mij trouwen?’

Afgelopen december heeft Douwe de ‘liefde van zijn leven’ ten huwelijk gevraagd. Natuurlijk wel op zijn manier, tijdens een groot feest ter ere van zijn dertigste verjaardag. Destijds liet Anouk via Instagram weten in ‘de zevende hemel’ te zijn.

“Wat hou ik van deze man”, schreef ze bij een foto van zichzelf en Douwe op haar afgeschermde profiel. Wanneer het stel gaat trouwen, is nog niet bekend. Waar en hoe ook niet, maar wel waar hun huwelijksreis gaat plaatsvinden. In ‘Doha in India’, aldus Douwe Bob.

Tekst gaat verder onder de Instagram- post

Daddy Bob

Naast zijn zoon Elias, die hij samen kreeg met Anouk, heeft Douwe ook twee andere kinderen met twee verschillende vrouwen. Een dochter met een onbekende vrouw en nog een dochter genaamd Bobby Lou, samen met kunstenares Loes van Delft uit Drunen.

Bron: RTL Nieuws, Omroep Brabant

Gigi MarthaBrunoPress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden