Komen ze jou bekend voor? Nieuwe seizoen 'B&B Vol Liefde' zit vol met oude bekenden Beeld RTL
Komen ze jou bekend voor? Nieuwe seizoen 'B&B Vol Liefde' zit vol met oude bekendenBeeld RTL

Komen ze jou bekend voor? Nieuwe seizoen 'B&B Vol Liefde' zit vol met oude bekenden

Het tweede seizoen van B&B Vol Liefde is in volle gang. De B&B-eigenaren en de kandidaten, die op bezoek komen, zijn stuk voor stuk spraakmakend. Sommige deelnemers komen ons wel heel bekend voor. Wat blijkt, meerdere deelnemers deden al eens eerder mee aan een televisieprogramma!

Veel deelnemers, die op bezoek gaan bij de B&B-eigenaren, zijn al eens eerder op televisie geweest. Een deel was toen ook op zoek naar de liefde. Hmm....toeval of niet?

Alex

Alex was een van de eerste deelnemers die zijn intrede deed in het tweede seizoen van B&B Vol Liefde. Hij ging op bezoek bij Astrid in Oostenrijk en dat was op z'n zachts gezegd ongemakkelijk.

Al gauw werd het duidelijk dat hij een oude bekende is. Hij deed namelijk vorig jaar mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde. Alex was toentertijd ook heel enthousiast en bleef maar praten. Hij wilde verlengen, wilde graag in één bed slapen en wilde al samenwonen met zijn date, zei die. Zijn date Caroline zag dat echter allemaal niet zitten en wees hem af.

Hayriye

Hayriye was ook een van de eersten die in het tweede seizoen te zien was. Zij ging op bezoek bij Hans in Italië. Het begon aardig goed, maar Hayriye pakte uiteindelijk toch haar spullen, nadat Hans net Désiree, deelnemer twee, de deur had gewezen.

Hayriye is ook een oude bekende van Lang Leve de Liefde. In september 2020 was zij te zien op televisie. Helaas voor haar was dat ook geen succes.

Piet

Ja, ook Piet, de gast van B&B-eigenaar Ted, is ook al eerder op televisie geweest. Bij Ted in Portugal sprongen er geen vonken over helaas. Eerder deed hij in 2021 mee aan datingprogramma Lang Leve de Liefde, maar ook daar vond hij geen liefde.

Frank

Frank is net aangekomen bij de B&B van Denise in Spanje. Of hij haar hart weet te veroveren, is nog maar de vraag. Wellicht komt Frank je bekend voor, hij was namelijk een paar maanden geleden te zien in het programma Tiny House Battle. Je weet wel, dat programma waar teams tiny houses gingen bouwen. Het huis van Frank werd zelfs gekozen!

Lees ook ‘B&B Vol liefde’-kandidaat Hans openhartig over reden scheiding met ex-vrouw Libera

Petra

Petra, die bij Hans in Frankrijk op bezoek is, is misschien wel de meest bekende kandidaat. Zij deed namelijk mee met een van de grootste programma's van de NPO. Jawel, ze was te zien in Ik vertrek.

In 2010 ging Petra namelijk met haar toenmalige vriend naar een herberg in het zuiden van Engeland. Dat bleek helaas geen succes. 3 jaar later gaf ze nog een update: "Ik ben nu bijna vier jaar hier in Devon, de tijd is griezelig snel omgevlogen en er is ontzettend veel gebeurd. Tom is binnen het jaar teruggegaan naar Nederland omdat dit leven voor hem te zwaar was, hij was hier niet gelukkig en kon niet met de stress en gebrek aan privacy omgaan."

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: RTL

Merel DuitRTL

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden