koen kardashian Beeld Brunopress
koen kardashianBeeld Brunopress

Koen Kardashian openhartig over neusoperatie op Instagram Stories: ‘Don’t do drugs’

Koen Pieter van Dijk, beter bekend als Koen Kardashian, deelt in zijn Instagram Stories het proces van zijn neusoperatie. De influencer is momenteel in Istanbul om zijn neus te herstellen. Vanwege zijn drugsverleden is zijn neustussenschot helemaal verdwenen, deelt hij.

Openhartig neemt hij zijn volgers mee in het hele proces.

Neusoperatie Istanbul

Donderdag begint de reeks van stories over Koens neusoperatie in Istanbul. “Oké jongens, de arts is net geweest. Die heeft alles nagecheckt en ik heb dus helemaal geen septum meer. Wat errug!”, hoor je Koen zeggen in de eerste story. Er wordt uitgelegd dat er een stukje bot uit Koens ribben wordt gehaald om z’n neustussenschot op te vullen. “Ik krijg weer helemaal een goede neus die werkt.”

Nasale scan

Koen vertelt dat de arts hem vroeg om al in Nederland een nasale scan te laten maken, vanwege zijn drugsverleden. Volgens Koen was dat niet nodig en is hij zo naar Istanbul vertrokken. Echter bleek daar dat hij helemaal geen neusschot meer heeft. “Hij (Koens neus, red.) valt gewoon in, dus ja ik moest wel gewoon komen, want vroeg of laat stort dat ding zo in. Wat errug! Don’t do drugs.”

koen neusoperatie Beeld still Instagram Koen Pieter van Dijk
koen neusoperatieBeeld still Instagram Koen Pieter van Dijk

Heel veel zwelling

Na de operatie zien we Koen met een nogal toegetakeld gezicht verschijnen. “Dag vriendinnen. Ik wil even laten weten dat alles helemaal goed is gegaan.” Er is dus een stukje uit z’n ribben gehaald om een neustussenschot te creëren. Ook zijn wenkbrauwbot is weggeslepen, zodat het geheel strak oogt. “Heel veel zwelling, ik lijk wel Jimmy Neutron,”, grapt Koen. “Voor nu voel ik me prima. Ben heel erg moe van de operatie nog steeds, dus ik ga lekker slapen.”

koen neusoperatie Beeld still Instagram Koen Pieter van Dijk
koen neusoperatieBeeld still Instagram Koen Pieter van Dijk

Wat errug jongens!

Op vrijdagochtend deelt Koen weer een update. “De arts is zojuist geweest en die heeft verteld dat natuurlijk alles goed is gegaan, maar dat ze het gat niet hebben kunnen herstellen. Het gat was zo dusdanig groot, het gat in m’n neus.” Volgens de arts moet Koen met siliconen of protheses gaan werken, maar dat raadt hij af als Van Dijk er geen last van heeft. “De buitenkant is heel mooi kunnen herstellen, maar de binnenkant is een groot gapend gat. Dat komt niet meer goed. Wat errug jongens!”

Jaimie Vaes lekte zélf video na incident Lil Kleine

‘Als ik dit nu niet doe, dan kom ik er echt nooit van af’

Stevige, sterke neus

Al met al is Koen tevreden met de operatie. “Lang verhaal kort: ik heb eindelijk weer een stevige, sterke neus waar je de oorlog mee kan winnen. Nou, ik ga lekker naar het hotel zo. Lekker baklava eten en ik denk een Netflixje aanzetten. Daag!”

koen neusoperatie Beeld still Instagram Koen Pieter van Dijk
koen neusoperatieBeeld still Instagram Koen Pieter van Dijk

Bron: Instagram

Fleur HartmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden