Mia Nicolai Dion Cooper Beeld Avro Tros
Mia Nicolai Dion CooperBeeld Avro Tros

Kippenvel: Mia en Dion zingen cover van single songfestivalwinnaars Måneskin

Mia Nicolai en Dion Cooper hebben een cover gezongen van de single The Loneliest van Måneskin, de band die het Eurovisie Songfestival in 2021 won voor Italië. De clip die de Nederlandse inzending van het nummer heeft gemaakt, is dinsdagavond op het Youtube-kanaal geplaatst van het songfestival.

De cover maakt deel uit van A Little Bit More, een online serie waarin de deelnemers van het Eurovisie Songfestival van dit jaar meer van zichzelf kunnen laten horen.

Eurovisie Songfestival

Ook andere landen hebben covers opgenomen voor de serie. Zangeres Alika, die Estland vertegenwoordigt, nam bijvoorbeeld een eigen versie op van Arcade, het nummer waarmee Duncan Laurence het festival in 2019 namens Nederland won.

Tekst gaat verder onder de video.

Matchin outfits en ronddraaiende podiums

Dit is hoe Mia en Dion het publiek verrassen

Mia en Dion in Liverpool

Mia en Dion vertrokken zondag naar Liverpool om zich voor te bereiden op hun deelname aan het songfestival. Maandag mochten zij voor het eerst repeteren op het songfestivalpodium in de Britse stad. Hun nummer Burning Daylight brachten zij daarbij op een klein, ronddraaiend podium. Het tweetal treedt op 9 mei op in de eerste halve finale. De landen die dan bij de eerste tien eindigen mogen op 13 mei meedoen aan de finale van het liedjesfestijn.

Bron: ANP

Merel DuitAvro Tros

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden