Kim Feenstra Beeld Brunopress
Kim FeenstraBeeld Brunopress

Kim Feenstra heeft duidelijke boodschap voor Hugo de Jonge: ‘Shut the fuck up’

Hugo de Jonge heeft zichzelf in één klap een stuk minder populair gemaakt bij feministisch Nederland. Bij een woonprotest vertelde een jonge vrouw dat het haar niet lukt om in alleen een huis te kopen, ondanks diploma en baan. De reactie van de minister? “Een rijke vriend, heb je daar al aan gedacht?” Het internet ging los en ook model Kim Feenstra is woest.

De opmerking van Hugo, minister van Volkshuisvesting, schiet bij veel mensen in het verkeerde keelgat.

Kim Feenstra walgt van uitspraak minister

Model Kim Feenstra besluit haar mening over de minister te ventileren op Instagram. “Heel erg motiverend. Jonge zelfstandige vrouwen die graag zelfstandig zouden willen zijn en daar heel hard hun best voor doen en vervolgens door de pestende woningmarkt geen huis kunnen kopen, worden geacht op zoek te gaan naar een rijke vriend. Aldus Hugo de Jonge. #hijbedoeldehetvastalsgrap”, schrijft het model in haar stories.

Kim heeft een hele duidelijke boodschap voor de minister: “Shut the fuck up!”

Tekst gaat verder onder de foto.

Kim Feenstra's reactie op Hugo de Jonge Beeld Instagram Kim Feenstra
Kim Feenstra's reactie op Hugo de JongeBeeld Instagram Kim Feenstra

Negatieve reacties

Tijdens het woonprotest werd direct negatief gereageerd op de reactie van Hugo de Jonge. Zijn opmerking schoot bij velen direct in het verkeerde keelgat. Iemand reageerde verontwaardigd: “Dat kan écht niet meer in deze tijd minister. Dat kan écht niet meer.” Zelf stond de minister er lachend bij.

Bron: RTL Boulevard

Merel DuitBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden