Kijkers laaiend enthousiast over 'de nieuwe Geer en Goor' in 'Ik Vertrek': 'Wat een top aflevering' Beeld AVROTROS
Kijkers laaiend enthousiast over 'de nieuwe Geer en Goor' in 'Ik Vertrek': 'Wat een top aflevering'Beeld AVROTROS

Kijkers laaiend enthousiast over 'de nieuwe Geer en Goor' in 'Ik Vertrek': 'Wat een top aflevering'

Geer en Goor, eat your heart out! In de nieuwste aflevering van Ik Vertrek: Even Weg was een koppel te zien waar de kijkers laaiend enthousiast van werden. Ze zagen een reality-serie voor het koppel Aadje en Richard wel zitten. De kijkers voelden unaniem een 'Geer en Goor vibe' bij de twee.

Luxepoezen Aadje en Richard

In Ik Vertrek: Even Weg zijn oud-deelnemers te zien die bij elkaar langs komen. In deze aflevering was het de beurt aan de koppels Mark en Margo en Aadje en Richard. Zij brachten een bezoekje aan elkaar voor inspiratie. Aadje en Richard waren hier echter minder enthousiast over. "Moet ik daar in mijn blote reet gaan lopen? Ben jij niet goed?"

Aadje en Richard zijn echte luxepoezen uit Spanje. Zij moesten 'overleven' in een simpel verblijf op de camping van Mark en Margo in Slowakije. De kou bleek niets voor de twee heren. Als kers op de taart leek het er op het eerste oog op dat ze aankwamen op een naturistencamping. Dat leverde flink wat geklaag op, wat erg vermakelijk was voor de kijkers. Achteraf bleek dat er geen sprake meer was van een naturistencamping.

Eigen serie

De kijkers kunnen zich helemaal vinden in de uitspraken van Aadje en Richard, zo zeiden de twee onder meer: "Mijn scheerschuim is bevroren! Heb ik voor niks mijn ballen geschoren". Kijkers vragen massaal om een eigen serie voor Aadje en Richard, volgens hen Geer en Goor 2.0.

Klagende Aadje is vooral favoriet bij de kijkers. De lachspieren werden flink aan het werk gezet door Aadje's opmerking: "Als je zegt dat we in Lapland zitten, geloof ik het ook."

Mark en Margo

Maar ook deelnemers Mark en Margo vielen in de smaak. Wel maakten de kijkers zich zorgen of de koppels het wel met elkaar konden vinden, omdat ze zo verschillend zijn. Gelukkig bleken deze zorgen totaal onterecht. De koppels vonden elkaar in hun liefde voor dieren en oude spullen, en het gezamenlijke gemis van dierbaren.

Het logereerpartijtje in Spanje opende de ogen van Mark en Margo. Zij vroegen zich hardop af of hun camping in Slowakije nog wel hun droom is. Ze werden aan het denken gezet door de warmte, nieuwe omgeving en de gastvrijheid van Aadje en Richard. Ze concludeerden dat er meer is dan alleen werken.

Lees ook Sarah van Soelen is er klaar mee: ex André Hazes wil niet meer meewerken aan documentaire

Reacties van de kijkers

Zoals eerder benoemd waren de kijkers laaiend enthousiast over de aflevering. Ze gingen hierover helemaal los op Twitter.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Metronieuws | Beeld: AVROTROS

Yana MensAVROTROS

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden