Kasteelvrouwe Emmy en man Rutger aan de slag met 'levensgevaarlijke' klus: 'Straks lig je dood op de grond' Beeld Omroep
Kasteelvrouwe Emmy en man Rutger aan de slag met 'levensgevaarlijke' klus: 'Straks lig je dood op de grond'Beeld Omroep

Kasteelvrouwe Emmy en man Rutger aan de slag met 'levensgevaarlijke' klus: 'Straks lig je dood op de grond'

In Kasteelvrouwe Emmy zien we de altijd positieve Emmy die druk bezig is met het verbouwen van haar Franse kasteel. Ze doet bijna alles zelf, maar gelukkig is man Rutger gearriveerd. Hij begint met een 'levensgevaarlijke' klus. Als dat maar goed gaat...

Een levensgevaarlijk klusje

Emmy besloot in haar eentje naar Frankrijk te verhuizen om daar een gigantisch kasteel op te knappen. En dat is een behoorlijke klus. Emmy is echter hartstikke optimistisch. Man Rutger besluit na zijn knieoperatie te helpen. Hij steekt gelijk de handen uit de mouwen en gaat aan de slag met een 'levensgevaarlijke' klus.

De wasmachine is namelijk stuk. Correctie, het stopcontact is stuk. Rutger onderzoekt daarom de stoppenkast. “Ik zou het maar niet doen. Ik weet niet of het verstandig is voor jou om zulke dingen te doen”, zegt Emmy voorzichtig. “Je kan toch gewoon even wachten tot de elektricien komt?”

Rutger wil toch liever zelf even kijken en begint te sleutelen aan het kastje. “Lieverd, doe dat nou niet. Straks word je geëlektrocuteerd. (…) Als er nou iets gebeurt, wat heb je eraan als je dood op de grond ligt", waarschuwt Emmy. “Dan ben je van me af. Dan kun je me uitstrooien in je moestuintje”, grapt haar man vervolgens.

Lees ook ‘Chateau Meiland’ maar dan anders: kijkers laaiend enthousiast over ‘Kasteelvrouwe Emmy’

Gaat het kasteelvrouwe Emmy lukken?

Er lijkt geen einde te komen aan alle klusjes die in het kasteel gedaan moeten worden. Het hele dak moet worden vervangen, de vloeren zijn in slechte staat, de electriciteit heeft kuren. Gaat dit wel goedkomen?

Hoewel Emmy optimistisch is en alles door een roze bril bekijkt, is man Rutger behoorlijk pessimistisch. Ook kijkers hebben er maar weinig vertrouwen in dat het goed gaat komen. Na het zien van de tweede aflevering zijn kijkers niet overtuigd dat de verbouwing gaat lukken.

"Hoe zij hier geld mee kan verdienen is mij een compleet raadsel. Die verbouwing gaat nog járen duren", schrijft een kijker. "Zijn de termieten al aangepakt?!? Anders valt er straks helemaal niks meer te klussen...", merkt een andere kijker op. Lees nog een aantal reacties over Kasteelvrouwe Emmy hieronder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, Veronica Superguide | Beeld: Omroep MAX

Merel DuitOmroep

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden