Juicy: nieuw detail in gerucht over avontuurtje tussen ‘Expeditie Robinson’-kandidaten Thijs en Rose Beeld Brunopress
Juicy: nieuw detail in gerucht over avontuurtje tussen ‘Expeditie Robinson’-kandidaten Thijs en RoseBeeld Brunopress

Juicy: nieuw detail in gerucht over avontuurtje tussen ‘Expeditie Robinson’-kandidaten Thijs en Rose

Ook dit jaar is Expeditie Robinson weer enorm populair. Over het programma wordt ook genoeg geroddeld. Zo gaat er nog steeds het gerucht rond dat deelnemers Thijs Boermans en Rose Bertram het wel heel gezellig hebben gehad op het eiland. Deelneemster Liza Sips deelt nu een nieuw juicy detail.

Gezellig avontuurtje

Al voor het programma uitgezonden werd, bracht JuiceChannel het gerucht de wereld in dat Thijs en Rose een gezellig avontuurtje beleefd hebben in de bosjes op Expeditie Robinson. Het programma zou Rose de keus hebben gegeven. Of de beelden hiervan werden uitgezonden, of Rose moest vroegtijdig uit het programma gestemd worden. Ze zou gekozen hebben voor het tweede, klinkt de roddel.

Reacties Rose en Thijs

In een interview met RTL Boulevard ontkrachtte Rose de roddel. “Ik heb het programma niet vroegtijdig verlaten, dus ik weet niet waar dit vandaan komt. Jullie zullen dat zelf wel zien wanneer het wordt uitgezonden”, zei de ex van voetballer Gregory van der Wiel. Daarna heeft Rose er nooit meer iets over gezegd in de media. In tegenstelling tot Thijs.

In de eerste aflevering van Borrelpraat, een podcast van Thijs en medekandidaat van Expeditie Niels Oosthoek, komt het gerucht meteen ter sprake. Thijs ontwijkt de vragen van zijn collega’s een beetje en roept: “Willen jullie het helemaal horen? Jullie waren erbij man!” Niels moet lachen en zegt: “Dat is diezelfde rode kop als toen.”

Lees ook Sluwe streek van Marion Pauw in Expeditie Robinson: ‘Als je mij gaat naaien, dan pak ik je terug’

Waar rook is…

Inmiddels is er weer wat over gezegd in de media. Kandidaat Liza Sips is te gast in het programma Allures van RUMAG. Weet zij iets over de ‘romance’ tussen Thijs en Rose? Liza zat op een ander eiland, dus heeft weinig meegekregen van het moment zelf. Echter hoorde ze ervan toen ze naar huis gestuurd werd. “Op het moment dat ik zou terug vliegen naar huis, kwam ik Juultje (Tieleman, red.) al tegen in het hotel en hadden we al even een kletsmomentje. En toen vertelde ze wel iets over Thijs en Rose. Dat zij een leuke klik met elkaar hadden”, vertelt Sips. “Waar rook is, is vuur…”, besluit een van de presentatoren van Allures.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Girlscene | Beeld: Brunopress

Fleur HartmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden