Javier Guzman cancelt voorstelling na geflopte try-out Beeld
Javier Guzman cancelt voorstelling na geflopte try-out

Javier Guzman cancelt voorstelling na geflopte try-out

Javier Guzman vertoonde zaterdag voor een volle zaal de try-out van zijn nieuwe voorstelling in het Agoratheater in Druten. Na slechts veertig minuten verdween de acteur van het toneel, om vervolgens niet meer terug te komen.

De 39-jarige acteur liet tekst en uitleg achterwege en liet het publiek vol verbijstering achter. De bezoekers dachten in eerste instantie dat het ging om een grap van Guzman, maar niets bleek minder waar te zijn.

Javier bleek niet meer achter zijn voorstelling te staan, waardoor hij ter plekke besloot de try-out vroegtijdig af te kappen. De manager van Javier, Dries Floris, laat aan het AD weten dat een try-out van Javier wel vaker de mist in gaat. Hij erkent dat de acteur beter terug had kunnen komen om het publiek de situatie uit te leggen en zijn excuses te maken.

Het publiek krijgt haar geld terug.

Bron:

Anne-Flore Muller

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden