jaimie vaes Beeld still YouTube Robbert Rodenburg
jaimie vaesBeeld still YouTube Robbert Rodenburg

Jaimie Vaes smeekte Koen Pieter van Dijk te zwijgen over mishandeling: ‘Hij is vaak de lul geweest’

Jaimie Vaes deed donderdag in gesprek met YouTuber Robbert Rodenburg nieuwe onthullingen over haar turbulente relatie met rapper Lil Kleine. Niet alleen Jaimie werd mishandeld, ook haar goede vriend Koen Pieter van Dijk werd in 2021 een blauw oog en een gebroken tand geslagen door Lil Kleine.

Dit gebeurde nadat hij opkwam voor Jaimie in een heftige ruzie.

Vaak de lul

Jaimie vertelt openhartig aan Robbert dat ze Koen heeft gesmeekt om te liegen over het incident. “Als mensen het voor mij opnamen… En die waren er vaak bij, want wij leefden een heel sociaal leven. Er waren altijd vrienden over de vloer. Mijn vrienden, zijn vrienden. Als er werd ingegrepen door derden, werd dat niet geaccepteerd. Mijn beste vriendje Koen is daar natuurlijk vaak de lul in geweest”, deelt Jaimie.

Spanning op Ibiza

Vaes vertelt over een situatie op Ibiza waar spanning ontstond tussen haar en Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet. Jaimie vertelt dat ze logeerden in het huis van een vriend. Echter vond ze de ‘energie’ van Kleine die dag erg agressief, daarom durfde ze zich ‘uit schaamte’ niet met hem te vertonen bij die vriend thuis. De rapper was het er niet mee eens dat hij niet mee mocht en zou Jaimie hebben ‘aangevallen’. Koen zou daarbij zijn geweest.

Koen geslagen

“Koen kwam voor mij op en kreeg toen een volle spetter. Hij miste een stukje van zijn tand, hij had een blauw oog”, zegt Jaimie. Er werd volop gespeculeerd in de media dat Lil Kleine ook Koen geslagen zou hebben, aangezien er een foto van de gehavende Van Dijk op internet rondging. Ook was onlangs in het nieuws geweest dat Lil Kleine gearresteerd was op Ibiza, na de vermeende mishandeling van Jaimie in een hotelkamer.

Alsjeblieft, zeg hier niks over

Jaimie smeekte Koen om niks te zeggen. “‘Alsjeblieft, zeg hier niks over. Zeg maar dat het een verkeerd fillertje is geweest dat je onder je oog hebt geprikt’. Van dat soort momenten heb ik er nog wel meer.” Van Dijk hield zijn mond, maar was wel ‘even helemaal klaar’ met zijn vriendin Jaimie. Inmiddels zijn ze wel weer goed bevriend.

Dat ze haar vrienden moest vragen om te zwijgen, vond Jaimie lastiger dan zelf te zwijgen. “Dat kon ik aan mezelf verklaren. Om ook nog eens dat te vragen van mijn vrienden… Dat is moeilijk”, deelt ze, licht geëmotioneerd.

Bron: AD

Fleur Hartmanstill YouTube Robbert Rodenburg

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden