Jaimie Vaes Beeld Brunopress
Jaimie VaesBeeld Brunopress

Jaimie Vaes in openhartig interview: ‘Lío is heel gevoelig, die heeft er zeker wat van meegekregen’

Jaimie Vaes hoopt dat zij en haar ex Lil Kleine, in de toekomst ‘met respect’ met elkaar kunnen omgaan. Dat zegt Vaes in een interview op het YouTube-kanaal van influencer Robbert Rodenburg. Dat hoopt zij vooral voor hun kindje Lío.

“Dan hebben we een nare tijd achter de rug, maar kijken we weer naar de toekomst.”

Rust en veiligheid

Vaes wil de rust en de veiligheid die zij met Lío ervaart nu zij geen relatie meer heeft met Jorik Scholten, zoals Lil Kleine echt heet, bewaken. “Dat wil je beschermen. Gelukkig zijn we nu, met ook de beslissing van de rechter, dat er een mediator bij komt. Dan gaat het gewoon onder goede begeleiding.”

Heel gevoelig

De influencer hoopt dat hun zoontje geen ‘schade’ heeft opgelopen door de spanningen tussen haar en Scholten. “Lío is heel gevoelig. Dus die heeft er zeker wat van meegekregen. Ik probeer hem verder wel heel veel liefde te laten zien, en juist heel veel blijdschap.”

Het auto-incident

Wat Jaimie Vaes betreft is het ‘de grootste misvatting’ dat zij alleen vanwege ‘het auto-incident’ aangifte tegen Kleine heeft gedaan. “Het gaat om een reeks incidenten die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden”, vertelt ze.

Jaimie spreekt over geweldsincidenten ‘thuis, maar ook buitenshuis’. “Waar alleen een bepaalde kleine groep vanaf wist”, gaat ze door. De opeenstapeling van incidenten heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat de influencer besloot voor zichzelf op te komen en ‘uit deze situatie te stappen’.

Jaimie Vaes lekte zélf video na incident Lil Kleine

‘Als ik dit nu niet doe, dan kom ik er echt nooit van af’

Minst heftige

“Als ik terugdenk over alle keren dat het fout is gegaan, dan is dit misschien wel het minst heftige geweest”, zegt ze over de beelden die via juicekanaal Life of Yvonne zijn uitgelekt. Afgelopen week werd bekend dat Jaimie zelf die beelden naar Yvonne Coldeweijer heeft gestuurd.

Volgens haar wist Jorik Scholten, zoals Lil Kleine echt heet, direct dat zij de beelden had gelekt en was hij ‘furieus’. “Ik had nooit eerder op die manier van mij afgebeten. Ik heb het altijd maar laten gaan. Dat het zo’n ommekeer was, was voor hem ook nieuw.”

Bron: ANP

Fleur HartmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden