jada borsato Beeld Brunopress
jada borsatoBeeld Brunopress

Jada Borsato heeft een moeilijk jaar achter de rug: ‘Wennen om mijn moeder met een ander te zien’

Jada Borsato (20) heeft een moeilijk jaar achter de rug en kijkt ook met pijn in haar hart terug op 2022. Haar vader werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag, haar ouders gingen uit elkaar, haar moeder werd opnieuw verliefd…

In Story vertelt de dochter van Marco Borsato en Leontine Ruiters hoe het met haar gaat.

Gescheiden ouders

Een tijdje hoopte Jada nog dat haar ouders weer bij elkaar zouden komen. “Dat was heel fijn geweest. Welk kind wil dat niet? Maar soms loopt het in het leven anders.” En het liep inderdaad anders. Leontine werd verliefd op John Huiberts. “Eerlijk gezegd vond ik het wel wennen om mijn moeder met een ander te zien”, deelt Jada. “Maar ik zag ook al snel dat ze heel gelukkig is met hem. En als kind wil je het liefst dat je ouders gelukkig zijn. Of dat nu samen is of los van elkaar.” Ze gunt haar moeder een nieuwe liefde. “Ze straalt! Laten we hopen dat het voor ons allemaal een mooi jaar wordt.”

Dit is er allemaal aan de hand met Megan Desaever

oud-deelneemster van ‘Temptation Island’

Samenwonen met vriend

Al acht jaar is Jada samen met haar vriend Roeland Beelen. “Tot voor kort woonden we allebei nog thuis, maar nu verblijft en studeert Roeland in Utrecht en woon ik in Amsterdam.” Veel mensen in Jada’s omgeving verwachtten dat ze ging samenwonen. “Op zich zou dat ook een logische stap zijn. (…) In ons volwassen leven willen we ons nog niet op die manier binden”, vertelt Jada. Ze zegt dat ze veel van elkaar houden en bij elkaar willen blijven, maar “we vinden het daarnaast ook fijn dat we ook individueel kunnen ontwikkelen.”

Bron: Story

Fleur HartmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden