jada borsato Beeld Brunopress
jada borsatoBeeld Brunopress

Jada Borsato geeft update over vader Marco: ‘Een stap in de goede richting’

Het waren heftige tijden voor Jada Borsato en haar familie. In maart viel er een last van hun schouders en werd bekend dat Marco Borsato niet wordt vervolgd en dat het onderzoek rondom The Voice wordt geseponeerd. Aan het blad Weekend vertelt Jada hoe het met de zanger gaat.

“Ik was heel erg opgelucht en blij”, vertelt ze.

Opluchting

De opluchting is groot bij Jada Borsato. Nadat bekend werd dat haar vader niet wordt vervolgd, overheerste er een gevoel van blijdschap. “Ik dacht: gerechtigheid, eindelijk! Zo voelt het. En ook eindelijk het gevoel van dat er iets terecht gebeurt, heel fijn”, zegt Jada in het interview. Ook geeft ze een kleine update over haar vader: “Hij zit eindelijk wat beter in zijn vel de laatste tijd en dat is voor ons heel fijn om te zien.”

Vermeend slachtoffer van Marco Borsato doet haar verhaal

‘Ik weet dat het wel waar is’

Onderzoek

Toch benoemt Jada dat er nog steeds spanningen zijn. “Voor hem is het pas afgelopen zodra de laatste stap is gezet, om het maar even zo te zeggen. Ik merk aan hem dat hij tot die tijd niet zal rusten”, vertelt ze. Samen met haar broers bezoekt ze haar vader wekelijks.

Hoewel het onderzoek rondom TVOH wordt geseponeerd, loopt er alsnog een ander onderzoek tegen Marco. Een 22-jarige vrouw deed aangifte tegen de zanger van wegens ‘onzedelijke betastingen’ en Marco heeft hierin een tegenaangifte gedaan.

Kortom: to be continued.

Bron: Shownieuws, RTL Boulevard

Charisse StoffelsBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden