Nick simon Beeld Brunopress
Nick simonBeeld Brunopress

Is Nick echt boos op Simon? De zanger geeft uitleg

Afgelopen zomer kwam er schokkend nieuws naar buiten: Nick en Simon gaan na 16 jaar uit elkaar. Bij talkshow Jinek deden ze hun verhaal. Critici waren er zeker van dat Nick woest is op Simon. Nick geeft in de nieuwste LINDA. meer uitleg.

Tijdens de aflevering van Jinek waar Nick en Simon hun verhaal deden, kregen mensen de indruk dat er veel spanning was tussen de twee. Nick keek namelijk not amused. Bij LINDA. reageert hij op de geruchten.

Zenuwachtig

Zijn verklaring is dat zijn neutrale blik nou blijkbaar gewoon bozig is. “Ik kan het niet echt helpen”, zegt Nick. Hij geeft daarnaast wel toe dat hij zich niet comfortabel voelde om het interview te geven. Het was namelijk niet zijn keuze om een punt achter Nick & Simon te zetten.

Hij begrijpt wel dat mensen denken dat er meer speelt. “Maar dat is echt niet zo. Het is zoals het is. Er zijn geen geheime agenda’s, we maken het niet mooier dan het is”, legt hij uit.

Gezonde ruzie

Uiteraard heeft de zanger het er moeilijk mee dat Simon definitief wil stoppen. De mediastorm die ontstond na het uitkomen van dit nieuws, brengt Nick zelfs even van slag. Er is tijdens hun jaren samenwerken nooit ruzie geweest en als ze een onenigheid hadden werd dit altijd later op een rustig moment uitgesproken.

“Nooit op het moment zelf. Het zou kunnen dat we daar te bedachtzaam in zijn geweest. Te empathisch. Misschien was af en toe ruzie best goed geweest", concludeert Nick.

Niet altijd beste vrienden

Er werd gezegd dat de basis van hun samenwerking altijd vriendschap is geweest. In het interview met LINDA. vertelt hij dat ze in ‘goede harmonie’ samenwerken, maar ze zijn geen beste vrienden. “We hebben bijna altijd aparte kleedkamers en gaan privé niet vaak met elkaar om, daar hebben we nooit een geheim van gemaakt", aldus Nick.

Nick vindt het lastig om te zeggen waar het het meest schuurde tussen de twee. “Een karakter heeft enorm veel facetten. Het is gevaarlijk om daar iets zinnigs over te zeggen zonder de ander tekort te doen. En het gekke is dat het eigenlijk helemaal niet zo schuurt tussen ons.”

Voor de Nick & Simon fans is er ondanks de breuk van de twee zangers wel nog goed nieuws: er komt een documentaire over The Beatles uit met Nick, Simon en Kees.

Bron: LINDA, rtl-boulevard

Renée KoopmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden