prinses ariane Beeld Brunopress
prinses arianeBeeld Brunopress

Inpakken en wegwezen: naar déze mooie plek verhuist prinses Ariane

Het zijn spannende tijden voor de koninklijke familie. Deze zomer keert prinses Alexia terug naar Nederland na haar twee-jarig avontuur in Wales en verkast ze (mogelijk) naar Groningen. Dit is niet de enige verhuizing die plaatsvindt, want ook prinses Ariane pakt haar biezen.

Waar gaat de reis naar toe?

Ariane in Italië

Prinses Ariane gaat na de zomer naar school in Italië. Dat meldt de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD). De jongste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima gaat naar het United World College Adriatic in de buurt van Triëst.

United World College

De 16-jarige Ariane zit nu nog in de vierde klas van het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag. Op het United World College Adriatic zal zij opgaan voor haar Internationaal Baccalaureaat. Oudere zus Alexia studeerde de afgelopen twee jaar aan het United World College of the Atlantic in Wales, net als haar vader. Deze zomer keert Alexia terug naar Nederland en verhuist ze - apparently - naar Groningen.

Kortom: veel verhuizingen in huize Oranje-Nassau

Bron: ANP

Charisse StoffelsBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden