Igone de Jongh Beeld Brunopress
Igone de JonghBeeld Brunopress

Igone de Jongh verzoent zich met ‘vijand’ na breuk met Thijs Römer

Igone de Jongh (43) zegt met een zwaar hart besloten te hebben haar liefdesrelatie met Thijs Römer te beëindigen. In de tussentijd heeft zich een bijzondere situatie voor gedaan. Er heeft verzoening plaatsgevonden tussen Igone en een oude vijand.

Onlangs kwam ze tot het besluit om zonder Thijs verder te gaan.

Verzoening met vijand

Recentelijk is naar buiten gekomen dat ballerina Igone en Ted Bransen, artistiek directeur van Het Nationale Ballet, weer samen door één deur kunnen. Opmerkelijk, aangezien ze in haar biografie - Igone (die in 2020 werd uitgebracht) haar negatieve en ongezouten mening nog over hem deelde.

In haar biografie vertelde ze onder andere dat ze door Ted jarenlang enorm ongelukkig was. Ze was vaak geblesseerd en zat op het randje van een burn-out. Maar Ted had geen aandacht voor haar paniekaanvallen en inzinking.

Igone maakte bekend dat het haar eigen keuze was om, na 24 jaar ballerina te zijn, plotseling te stoppen. Vriendin Chantal Janzen zei echter dat het Ted was die Igone uit Het Nationale Ballet had gejaagd.

Verzoening

Ted en Igone werken echter weer in goede harmonie samen. “De relatie tussen Ted Brandsen en Igone de Jongh is weer goed”, vertelt woordvoerder Michiel Klerken van Het Nationale Ballet aan Story. Dit is mede gekomen door de samenwerking met The United Ukrainian Ballet.

Bron: Story

Renée KoopmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden