Eva Simons Beeld Getty Images
Eva SimonsBeeld Getty Images

I can see cleary now: deze BN’ers zijn volledig gestopt met drank en drugs

Eva Simons maakt een nieuwe start. De zangeres is al zes maanden gestopt met drinken en ze voelt zich beter dan ooit. “Ik voel me verlost en vrij”, deelt ze op social media. Ze is niet de enige BN'er die openhartig praat over haar verslaving en het stoppen met drank en drugs.

Ook déze andere familair faces zijn al een tijd sober.

Eva Simons voelt zich ‘verlost en vrij’

In haar nieuwste post op Instagram blikt Eva terug op de laatste maanden. In een gesprek met Najib Amhali praat ze over haar problemen met drank en drugs. Ze zegt: “Ik dacht altijd dat als ik stopte met drugs en roken, dat ik weer als een normaal persoon af en toe een drankje kon doen”. Het duurde echter veel langer voordat de zangeres inzag dat het ging om een verslaving.

Tekst gaat verder onder de Instagram-post

Naast Eva zijn er meerdere BN’ers die over en done zijn met alcohol (en drugs) en helemaal klaar zijn voor new beginnings.

Live, laugh, lover

Dit zijn de exen van Gordon

Bridget Maasland heeft ‘haar rust’ gevonden

Ook Bridget is al langere tijd af van haar verslaving. Ongeveer een jaar geleden stopte ze met het nuttigen van alcohol. Voor Bridget was dat een wereld van verschil. Want sinds ze is gestopt heeft ze veel meer rust en slaapt ze beter. Tijdens Dry January was zij ook één van de BN’ers die openlijk deelde wat het niet drinken van alcohol met haar deed en wat het met mogelijk met anderen kan doen.

Tekst gaat verder onder de Instagram-post

Struggles voor André Hazes

Op 10 maart trad André voor het eerst op na zijn burn-out. Later bleek dat het niet alleen om een burn-out ging, maar dat de zanger ook kampte met een verslaving aan drank en drugs. Kort geleden deelde André op Instagram een foto van de munt die hij kreeg voor het achttien maanden clean zijn.

Hij kan zelf niet geloven dat hij deze mijlpaal heeft behaald: “Het leek me zo tof om te kunnen zeggen: ‘Ik ben al 1,5 jaar clean en nuchter’. Ik had nooit gedacht dat ik zo’n mijlpaal zou kunnen halen”, schreef hij bij de post.

André over clean zijn na zijn verslaving Beeld Instagram (André Hazes)
André over clean zijn na zijn verslavingBeeld Instagram (André Hazes)

Bron: Story, Nouveau, Linda

Gigi MarthaGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden