AMSTERDAM, 11-6-2020 . Andre Hazes en Monique tijdens de presentatie van zijn nieuwe videoclip Een Doodgewone Man. Beeld EM-Press/Patrick van Emst
AMSTERDAM, 11-6-2020 . Andre Hazes en Monique tijdens de presentatie van zijn nieuwe videoclip Een Doodgewone Man.Beeld EM-Press/Patrick van Emst

Huwelijk niet uitgesteld maar definitief van de baan: André en Monique bevestigen breuk

Na een breuk van drie maanden - waarin André Hazes (27) zijn geliefde verruilde voor Bridget Maasland (46) - kondigden de zanger en Monique Westenberg (43) in februari 2020 aan tóch weer samen verder te gaan. De twee leken gelukkiger dan ooit en als kers op de taart ging André vlak voor de kerstdagen zelfs op zijn knieën voor Monique. Toch is er nu een einde is gekomen aan het sprookje. De verloving is verbroken en naar verluidt heeft Hazes de gezinsvilla al verlaten.

Trouwplannen op lange baan

Waar André vlak na de verloving nog riep dat het huwelijk niet snel genoeg kon plaatsvinden, bevestigde hij eerder deze week dat de trouwplannen op de lange baan waren geschoven. Sterker nog: in 2021 elkaar het jawoord geven, zit er niet in. Dit zou alles te maken hebben met de maatregelen rondom het coronavirus, waardoor hij en Monique niet het feest zouden kunnen geven dat ze willen.

'André en Monique uit elkaar'

Toch blijkt er nu meer aan de hand te zijn. "André Hazes wéér weg bij Monique... en nu voorgoed", staat met koeienletters op de cover van de nieuwste Story. Een betrouwbare bron bevestigt aan het entertainmentblad dat de onverwachte liefdesbreuk definitief is.

Nieuws bevestigd

En inderdaad, Monique en André hebben een punt achter hun relatie gezet. Het management van de zanger bevestigt het nieuws aan Privé. "Het leek allemaal goed te gaan. André voelde zich helemaal honderd procent fit. Door de coronacrisis kon hij zich focussen op een gezonder leven, wat zijn vruchten afwierp. Ook thuis leek het in eerste instantie allemaal goed te gaan. Alles heeft hij er aan gedaan om het thuis goed te houden. Hij was weer vaker thuis en de band met kleine André ging ook stukken beter. Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch weer meer spanningen. Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan."

Lees ook Ondanks eerdere uitspraken: André en Monique hebben bruiloft voorlopig uitgesteld

Bom gebarsten

Onlangs vlogen André en Monique nog naar Bonaire, waar de ex-verloofde van de zanger zich inzet voor een ezelopvangcentrum. Aansluitend was er nog even tijd om te genieten van de zon én elkaar. Maar kort daarop zou de bom gebarsten zijn tussen de twee, zo schrijft Story. Wat precies de reden is van de breuk, is nog niet bekend. Wel zou André de gezinsvilla inmiddels al hebben verlaten en wordt vermoed dat Monique daar zal blijven wonen, samen met hun zoontje André (4).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Carolien TsaoEM-Press/Patrick van Emst

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden