Presentatie van JORIK, de kledinglijn van Lil Kleine. Op de foto: Lil' Kleine - Jorik Scholten met zijn vriendin Jaimie Vaes ( Zwanger ) Beeld EM-Press/Patrick van Emst
Presentatie van JORIK, de kledinglijn van Lil Kleine. Op de foto: Lil' Kleine - Jorik Scholten met zijn vriendin Jaimie Vaes ( Zwanger )Beeld EM-Press/Patrick van Emst

Huwelijk Jaimie en Lil Kleine niet uitgesteld door Ibiza-drama: dit is volgens realityster de ware reden

Jaimie Vaes (31) en Lil Kleine (26) zijn al zo'n tweeëneenhalf jaar verloofd, maar tot een huwelijk is het nooit gekomen. Nóg niet, zo beweert de realityster. En als we haar mogen geloven, heeft het uitstellen van de trouwplannen niets te maken met het drama dat zich eind mei op Ibiza heeft afgespeeld.

Drama op Ibiza

Ongeveer anderhalve maand kwam Lil Kleine flink onder vuur te liggen, omdat hij gewelddadig zou zijn geweest tegenover Jaimie. Volgens ingewijden verscheen de influencer bebloed en met gescheurde kleren in de lobby van het hotel op Ibiza. De rapper werd opgepakt, maar het Openbaar Ministerie op het Spaanse eiland seponeerde de zaak na twee dagen. De verloofden brachten daarna een verklaring naar buiten dat hun relatie weleens pieken en dalen kende. Concrete antwoorden op de vraag wat er exact op het Spaanse eiland was gebeurd, gaf het stel, hun management en het platenlabel van Lil Kleine niet.

Relatiepauze

Even later werd bekend dat Jaimie en Jorik, zoals de rapper echt heet, een relatiepauze hadden ingesteld. “Het uitstel van het huwelijk heeft echt niks te maken met wat zich hier nu afspeelt, in mijn relatie en in mijn leven op dit moment”, zegt Jaimie in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van haar realitysoap Jaimie: In The Vaes Lane. De uitspraak zou ze begin juni hebben gedaan, vlak na het incident op Ibiza. “Ik zeg ook helemaal niet dat wij nooit meer gaan trouwen. Ik weet alleen niet op dit moment hoe het allemaal gaat verlopen. Het kan nu alle kanten op.”

Lees ook Jaimie Vaes over trouwplannen met Lil Kleine: 'Het kan nu alle kanten op'

Reden huwelijk Jaimie Vaes en Lil Kleine uitgesteld

Nu de eerste aflevering van Jaimie: In The Vaes Lane online staat op Discovery+ is duidelijk wat volgens Jaimie dan wél de reden is om de bruiloft op de lange baan te schuiven. Te zien is hoe ze met wedding planner Hella Huizinga op Ibiza is om de laatste voorbereidingen voor het feest te treffen. "Maar nu we hier zijn, hoor ik alleen maar over de ene na de andere bekeuring. De gevaren van wat er gaat gebeuren als je tóch besluit om een feest te geven", aldus de brunette, naar verluidt vlak na de vermeende Ibiza-rel. "Met die insteek wil ik helemaal niet trouwen en Jor ook niet. Dus hebben we toch moeten besluiten om het weer te verplaatsen."

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Carolien TsaoEM-Press/Patrick van Emst

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden