Humberto Tan geconfronteerd met 'voormalig minnares' Dionne Stax in 'Jinek' Beeld nbsp
Humberto Tan geconfronteerd met 'voormalig minnares' Dionne Stax in 'Jinek'Beeld nbsp

Humberto Tan geconfronteerd met 'voormalig minnares' Dionne Stax in 'Jinek'

Het mag dan misschien al een paar jaar geleden zijn dat de geruchten ontstonden dat Humberto Tan (54) en Dionne Stax (34) een affaire hebben gehad, maar helemaal overgewaaid zijn de roddels duidelijk niet. In 'Jinek' werden ze dinsdagavond weer aangehaald, toen de voormalig 'RTL Late Night'-presentator aan tafel schoof bij talkshowhost Eva (41).

Sinds kort vormen Dionne Stax en Toine van Peperstraten een radioduo en maken de twee op doordeweekse dagen het programma Stax&Toine voor NPO Radio 1. Humberto neemt de vrijdagmiddag op de zender voor zijn rekening. Toen dat laatste bekend werd, werd meteen afgevraagd of dat geen ongemakkelijke momenten zou opleveren, gezien de presentator in het verleden een affaire zou hebben gehad met de blondine.

Jinek

Eva Jinek kon het in haar talkshow niet laten om het onderwerp onbesproken te laten. "Ik kan me voorstellen dat je daarvoor zou bedanken, omdat je geen zin hebt in gedoe en associaties", suggereerde de presentatrice. Humberto ontkende en zei dat het geen reden voor hem was om nee te zeggen tegen het radioprogramma. Hij herinnert zich nog goed hoe hij te horen kreeg dat Dionne de show op maandag tot en met donderdag ging presenteren. "Ik zei: ‘O, oke.’ Dan weet je dat er gedoe van kan komen, maar tegelijkertijd heb ik met het programma voor de rest ook niks te maken."

Ander format

Of de twee elkaar tegenkomen op de redactie? "Ik heb een eigen programma op vrijdag", benadrukte Tan. "Zij doen het in de studio en wij doen het op locatie. Het is ook een ander format, dus wees niet bang: we komen elkaar totaal niet tegen."

Affaire Humberto en Dionne

In 2017 raakte het huwelijk van Humberto in zwaar weer na hardnekkige geruchten over zijn affaire met Dionne. De roddels zijn nooit bevestigd of ontkend door de twee, maar wel zei erna in Waar is de Mol? dat er "heel veel gebeurd" was. "Ik wilde in het begin met iedereen praten, maar toen dacht ik: dan moet je wel weten wat je wil gaan zeggen. En wat er aan de hand is überhaupt. En als je dat zélf niet eens weet, wat ga je dan zeggen? Maar later ging het verhaal een heel eigen leven leiden.

Heftige periode

Hoewel de situatie de band tussen Humberto en zijn vrouw Ineke wel closer zou hebben gemaakt, was het natuurlijk geen makkelijke periode voor het gezin. "Het is niet leuk geweest. Thuis niet, voor mij niet, voor de kinderen niet, voor Ineke niet, voor niemand niet", aldus de presentator eerder. "Het was een jaar vol lessen en nederigheid. Het was absoluut niet fijn. Ik was zo kwetsbaar. Maar kennelijk hoort dat er ook bij."

Lees ook Humberto Tan reageert op overspelgeruchten met krachtige videoboodschap

Niet alleen Dionne

In juni 2019 kwam het nieuws naar buiten dat Humberto een affaire zou hebben met de 28 jaar jongere Fleur Louwe, een fotografe die hij zou hebben leren kennen op een fotografie-evenement. “In eerste instantie vonden ze elkaar vooral in hun gezamenlijke liefde voor fotografie”, aldus een bron destijds. “Maar al snel bleken zij een enorme klik te hebben en sloeg na enkele dates de vlam in de plan.” Het management van Tan wilde toen niet reageren op de roddels. "Wij doen nooit uitspraken over privézaken.”

Heb je de aflevering van 'Jinek' gemist en wil je 'm terugkijken? Dat kan hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide.nl | Beeld: still

Carolien Tsaonbsp

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden