Hoe is het nu met deelnemers uit het oude seizoen van ‘Echte Meisjes In De Jungle’? Beeld still YouTube De Telegraaf
Hoe is het nu met deelnemers uit het oude seizoen van ‘Echte Meisjes In De Jungle’?Beeld still YouTube De Telegraaf

Hoe is het nu met deelnemers uit het oude seizoen van ‘Echte Meisjes In De Jungle’?

Al een tijdje kunnen we genieten van het nieuwste seizoen van Echte Meisjes In De Jungle op Videoland. Het populaire realityprogramma uit 2011 had drie seizoenen vol spraakmakende deelnemers. We zochten uit hoe het nu met enkelen van hen gaat.

En we verzamelden de beste oude beelden!

Britt Dekker

Op 17-jarige leeftijd deed Britt mee aan Take Me Out. Vervolgens was ze te zien in Echte Meisjes In De Jungle en dat pakte goed uit voor Britt. Ze won het eerste seizoen en was ook te zien in het tweede deel. Met deelneemster Ymke Wieringa kreeg Britt haar eigen programma De zomer van Britt & Ymke. Daarna volgden meer programma’s voor de twee, zoals het bekende Waar rook is… zijn Britt & Ymke. Inmiddels is Britt een bekende presentatrice in Nederland. Ze presenteerde onder andere Het beste idee van Nederland en is te zien als panellid in Wie van de Drie.

De tekst gaat verder onder de video.

Ymke Wieringa

Ymke verliet noodgedwongen het eerste seizoen van Echte Meisjes In De Jungle, omdat ze gebeten werd door een anaconda. Na haar herstel was ze al snel terug op de buis in allerlei programma’s met Britt Dekker. Ook nam Ymke nog deel aan andere shows, zoals Groot Dictee der Nederlandse Taal, Fort Boyard en Shopping Queens VIPS. In 2015 hield Ymke het voor gezien wat betreft de tv-wereld. Momenteel werkt ze als graphics recorder.

De tekst gaat verder onder de video.

Pauline Wingelaar

Pauline denk je misschien te kennen van de Videoland-hit Echte Gooische Moeders. Maar ze is al veel langer op tv. Ze was te zien in het programma Echte Gooische Meisjes, wat startte in 2008, en dus in Echte Meisjes In De Jungle. Heel veel ‘echtheid’ dus. En Pauline deelt regelmatig echte momenten uit haar leven. Zo verloor ze een te vroeg geboren dochtertje, waar ze openhartig online over sprak. Naast Pauline kun je echte Gooische moeder Leslie Keijzer ook kennen van Echte Meisjes In De Jungle.

De tekst gaat verder onder de video.

Michella Kox

In 2008 verscheen Michella voor het eerst op de buis bij Dames in de Dop, tevens won ze dit programma. Later mocht ze aan de slag als presentatrice bij onder andere Michella Kox: De Rijdende Rechter en Temptation Talk. In Echte Meisjes In De Jungle belandde ze in een vechtpartij met deelneemster Amanda Balk. Dat deden ze nog eens dunnetjes over in 2018 in het programma Boxing Stars. Naast haar tv-werkzaamheden is Michella veel actief op social media, waar ze altijd haar ongezouten mening deelt.

De tekst gaat verder onder de video.

Bibi Breijman

Bibi werd bekend in 2010 door het populaire Oh Oh Cherso. Daarna deed ze mee aan Echte meisjes op zoek naar zichzelf, het tweede seizoen van Echte Meisjes In De Jungle. Later was ze te zien in allerlei programma’s zoals Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans, The Voice of Holland, The Big Music Quiz en It Takes 2. In dat laatste programma sprong de vonk over met zanger Waylon, met wie ze inmiddels twee kinderen heeft.

De tekst gaat verder onder de video.

Bron: Instagram

Fleur Hartmanstill YouTube De Telegraaf

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden