Hoe is het nu eigenlijk met André Hazes? Beeld Brunopress
Hoe is het nu eigenlijk met André Hazes?Beeld Brunopress

Hoe is het nu eigenlijk met André Hazes?

André Hazes is al maanden niet meer op sociale media te vinden. Vorig jaar besloot hij vanwege een burn-out al zijn werkzaamheden neer te leggen en sindsdien is hij online niet meer actief. Wel is hij druk bezig met een documentaire over zijn leven, die eind dit jaar te zien zal zijn. Verder is het al een tijdje stil rondom de zanger. Hoe is het nu met André Hazes?

Hoe is het met André?

Er is maar weinig bekend over de huidige toestand van André Hazes. Zijn moeder Rachel heeft al een aantal keer gezegd dat het okay met hem gaat, maar verder zegt ze er niks over. Het is een tijdje terug bekend geworden dat André in ieder geval niet stil zit. Al meerdere keren reisde hij af naar Amerika, waar hij drukt werkt aan zijn Videoland-documentaire Crossroads.

Neef Djarno Hofland geeft graag een update over hoe het met zijn neefje en tevens goede vriend gaat. "Belangrijkste voor mij is mijn familie, mijn gezin, maar ook mijn allerbeste vriend en dat is in dit geval André. Dré is mijn eigen vlees en bloed, voor hem vang ik letterlijk een kogel op", vertelt Djarno aan Weekend.

Djarno is de steun en toeverlaat van André. "Als het goed met hem gaat, dan steun ik hem daarin en support ik hem. Maar als het slecht gaat, dan ben ik er net zo hard voor hem. Samen komen wij overal uit en dat vind ik het belangrijkst."

Lees ook Sarah van Soelen is er klaar mee: ex André Hazes wil niet meer meewerken aan documentaire

Veel samen

De twee neven spenderen dan ook veel tijd met elkaar. "We zijn echt beste maatjes, voor altijd. We staan elke dag in de gym en we spreken elkaar honderd keer per dag. Dat zal nooit veranderen, tot de dood niet. Of het nu goed of slecht gaat met iemand, ik ben er altijd."

Uiteraard geeft de neef van André een update over het welzijn van de zanger. "Het gaat goed met hem en dat vind ik het belangrijkste, dat zijn gezondheid goed is. Werk komt op de tweede plaats en wij weten echt niet hoe dat gaat uitpakken."

Of André binnenkort weer op het podium te vinden zal zijn? Djarno durft niet te zeggen of er nieuwe tourplannen zijn. "Ik weet niet wat Dré gaat doen", laat Djarno weten aan Weekend.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress

Merel DuitBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden