Maxime Meiland verhoogde dosis antidepressiva na geboorte Viv�: 'Soms is het too much'
 Beeld Brunopress
Maxime Meiland verhoogde dosis antidepressiva na geboorte Viv�: 'Soms is het too much'Beeld Brunopress

Híerom verhoogde Maxime Meiland haar antidepressiva na geboorte Vivé: 'Soms is het too much’

Hoewel Maxime in het programma Chateau Meiland altijd vrolijk lijkt, heeft ze nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze al een aantal jaar antidepressiva slikt. Na de geboorte van haar dochter Vivé heeft ze die dosis via haar huisarts opgehoogd.

Aan Grazia vertelt Maxime waarom ze voor een hogere dosis antidepressiva heeft gekozen.

Genetisch bepaald

De reden dat Maxime het medicijn slikt is dat er aan haar moederskant van de familie een stofje in hun lijf mist. “Waardoor we snel overprikkeld raken en alles te veel kan worden”, legt ze uit. Eerder vertelde haar moeder Erica dat zij ook antidepressiva slikt.

Omdat Maxime voelde dat het na de geboorte van Vivé minder goed met haar ging, besloot ze de dosis te verhogen. “Ik ben van mezelf heel sterk, maar soms is het gewoon too much met al het werk en twee kleine kinderen.”

Gavin over relatiebreuk met Gordon:

‘Dit is de reden van onze breuk’

Heftige jeugd

Gelukkig voelt Maxime zich niet meer ‘zo extreem slecht’ als in haar tienerjaren, toen ze worstelde met de nasleep van een verkrachting en een rondgestuurde naaktfoto, waarover ze dit jaar een boek schreef. “En als Vivé ouder is, wil ik de medicatie wel weer afbouwen. Maar op dit moment helpt het mij om wat meer rust in mijn hoofd te krijgen.”

Bron: RTL Boulevard

Fabienne KamphuisBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden