Hierom barstte de bom tussen 'B&B Vol Liefde'-kandidaten Richard en Jacob Beeld still
Hierom barstte de bom tussen 'B&B Vol Liefde'-kandidaten Richard en JacobBeeld still

Hierom barstte de bom tussen 'B&B Vol Liefde'-kandidaten Richard en Jacob

Dat er een bom gebarsten was tussen B&B Vol Liefde-kandidaten Richard van der Meulen (50) uit Portugal en Jacob de Vries (61) uit het eerste seizoen was duidelijk. Ineens waren de twee geen vrienden meer. Inmiddels is bekend wat er precies gebeurd is.

Olga en Jacob

Olga, die Jacob via Tinder kent, was bij het voorval. Zij doet samen met Jacob haar verhaal aan weekblad Story. Nadat Olga en Jacob een geslaagde date in Zandvoort hadden, vertrok Olga naar Portugal. Helaas liep het op een teleurstelling uit. Olga: “Er was te weinig aantrekkingskracht. We hebben wel gezoend en een arm om elkaar heen geslagen, maar verder is er niets gebeurd.”

De Ware Jacob

Geregeld zette hij zijn eigen serie De Ware Jacob op. Dat deed hij ook toen Richard met een vriend en diens kinderen langskwam. Olga benoemt dat er een gespannen sfeer ontstond. “Richard zei toen: Zet anders B&B Vol Liefde op, dan kunnen die mensen zien wie ik ben. Daar raakte Jacob geïrriteerd over.”

Lees ook ‘B&B Vol Liefde’-deelnemers stuk om treffende imitaties: ‘Hilarisch!’

Tafel omgegooid

In een restaurant in Albufeira barstte de bom echt. “Toen de ober met de rekening aankwam, schoof Jacob die door naar Richard. Jij gaat betalen, zei Jacob.” Jacob leeft erg zuinig. Volgens Olga komt dat omdat Jacob weinig geld te besteden heeft. “Hij had een paar tientjes op zak”, vertelt ze. Hierna zou Richard de tafel omgegooid hebben uit woede. “De glazen vielen eraf en hij liep woest weg.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: still Videoland, still RTL

Fleur Hartmanstill

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden