Het Wylde Pad van Huismuts Rachel, haar man Willem en vriend Martijn Manschot staat te koop! Beeld nieuwsbladnof
Het Wylde Pad van Huismuts Rachel, haar man Willem en vriend Martijn Manschot staat te koop!Beeld nieuwsbladnof

Het Wylde Pad van Huismuts Rachel, haar man Willem en vriend Martijn Manschot staat te koop!

In 2021 begonnen Rachel Siwaletti, haar man Willem en vriend Martijn Manschot met het volledig renoveren en verbouwen van een vervallen vakantiepark. Het begon als een klein idee en groeide uit tot, zoals zij het zeggen, een wyld avontuur. Wegens de burn-out van Martijn Manshot en de andere verantwoordelijkheden die Rachel en Willem naast het park hebben, besluit het trio het vakantiepark 'Het Wylde Pad' te verkopen.

Het Wylde Pad

De reden voor het verkopen van het vakantiepark werd afgelopen dinsdag online gedeeld. Begin dit jaar kreeg Martijn Manschot een burn-out, waardoor hij zich niet kon inspannen voor Het Wylde Pad. Dit is helaas nog steeds de situatie en daarom heeft hij besloten om er volledig mee te stoppen.

"Het wegvallen van onze compagnon heeft voor ons, Willem en Rachel, grote gevolgen. Martijn is de helft van het bedrijf en wij zijn door onze andere werkzaamheden niet in de gelegenheid om fulltime aanwezig te zijn", legt Rachel uit.

"Nu dragen we met trots het stokje over. Maar tot die tijd gaan wij met héél veel plezier gewoon lekker door met jullie te verwelkomen en het draaien van de komende events", sluit ze het bericht af.

Lees ook Huishoudboekje van Elise: ‘Straks ben ik €80.000 armer en heb ik een lege spaarrekening’

Docusoap

In 2021 kocht het trio een vervallen vakantiepark en besloten dit om te bouwen tot een mooie, hippe accommodatie. Dit werd gevolgd door camera's en uitgezonden in de docusoap Het Wylde Pad.

"We hebben met ongelofelijk veel plezier Het Wylde Pad opgezet. Van het bedenken van het concept tot de inrichting, de events en het verwelkomen van alle duizenden wylde ones het afgelopen jaar! We konden AL onze creativiteit hier kwijt", deelde Rachel onder de foto.

Tekst gaat door onder de foto

Wat gaat het park kosten?

Het park, gelegen in Friesland, staat op Funda te koop voor € 2250.000. Mocht je dit leuke vakantiepark over willen nemen, dan moet je dus flink wat geld op zak hebben!

Ben je benieuwd naar de docusoap? Dan kun je hier de afleveringen terug kijken!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Linda.nl | Beeld: nieuwsbladnof.nl

Renée Koopmannieuwsbladnof

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden