André Hazes Beeld Brunopress
André HazesBeeld Brunopress

Het team van André Hazes maakt zich zorgen: ‘We hebben al een tijd niets van hem gehoord’

Het vaste team van André Hazes maakt zich zorgen om hem. Ze hebben namelijk sinds de release van de documentaire Crossroads niks meer van hem gehoord.

Tekstschrijver Bram Koning, producer Edwin van Hoevelaak en bandleider Marcel Fisser hebben al een hele tijds niets meer van André vernomen. Ze zijn bang dat André momenteel met de verkeerde mensen omgaat.

Verkeerde mensen

In een interview met Privé vertelt Bram Koning hier meer over. “We waren gabbers, zo ga je niet met vrienden om. Het punt is dat ik ontzettend veel van deze jongen houd, want er zit geen kwaad bij. Het is zijn goed recht om met iemand anders in zee te gaan.” Wel moet er gewoon over gepraat worden met z'n vieren, vindt de tekstschrijver.

De mannen zijn bang dat André momenteel met de verkeerde mensen omgaat. “Ik denk dat hij momenteel wordt beïnvloed door de verkeerde mensen, die hem niet echt kennen. Daardoor ben ik bang dat het weer mis met hem gaat. Daar wil ik hem zo graag voor behoeden. Hoe het nu gaat, kán gewoonweg niet”, aldus Koning.

Niets gehoord

Producer Van Hoevelaak begrijpt ook niet waarom hij nog niet heeft gehoord van Hazes. Ricardo Klaverdijk, nieuwe manager van de Nederlandse volkszanger meldde recentelijk dat André ergens de komende dagen zou bellen. “Maar ruim een week verder hebben we nog niets gehoord over de stand van zaken", zegt de producer.

Bram Koning vertelt dat Hazes een comeback wilde maken met het nummer Vergeef je mij, dat aan het einde van de documentaire te horen is. Maar ze hebben te horen gekregen dat de zanger in zee gaat met een andere tekstschrijver, dus met deze nieuwe muziek gaat voorlopig niets gebeuren.

Moed om te bellen

“Duizenden enthousiaste reacties en steeds de vraag wanneer het als single wordt uitgebracht. Maar dat gebeurt maar niet. Waarom? Schiet mij maar lek.” Bram Koning weet niet of hij überhaupt nog gaat kunnen samenwerken met André. “Maar als hij ooit de moed heeft om te bellen, dan zien we dat wel”, concludeert Koning.

Bron Privé

Renée KoopmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden