Hereniging André en Roxeanne na bijna 5 jaar ruzie een feit: broer en zus stralen op nieuwe foto Beeld nbsp
Hereniging André en Roxeanne na bijna 5 jaar ruzie een feit: broer en zus stralen op nieuwe fotoBeeld nbsp

Hereniging André en Roxeanne na bijna 5 jaar ruzie een feit: broer en zus stralen op nieuwe foto

André (26) en Roxeanne Hazes (27) hebben jarenlang geen contact met elkaar gehad, maar onlangs leek het er al op dat de strijdbijl was begraven. Hun zoontjes bleken elkaar namelijk eindelijk ontmoet te hebben. Of dat ook betekende dat broer en zus hun ruzie hadden bijgelegd, bleef nog even in het midden. Tot nu.

Hereniging André en Roxeanne Hazes

De Hazes-telgen hebben maar liefst vijf jaar geen contact met elkaar gehad, maar daar is pasgeleden verandering in gekomen. Sinds de Holland Zingt Hazes-concerten bleef André's geliefde Monique appen met Roxeanne en besloot uiteindelijk ook de zanger dat het tijd was voor een verzoening. Langzaam maar zeker bouwde hij weer de band op met zijn zus. Vorige week was het moment dan eindelijk daar: de vader van André Jr. (3) nodigde haar uit om bij te praten.

Als vanouds

Volgens Roxeanne hebben de twee toen een 'heerlijke middag' gehad. "Het was enorm gezellig en meteen als vanouds", vertelt de zangeres erover in Privé. "Misschien raar om te zeggen, maar wat ik voor mijn broertje voel... dat is nooit weggeweest."

Uitnodiging

De kinderen hebben wel een rol gespeeld in hun verzoening, laat de moeder van Fender (2) weten. "Met André kwam het daarna ook weer langzaam goed, via WhatsApp. Koetjes en kalfjes, tot vorige week de vraag kwam of we wilden langskomen."

Heel natuurlijk

Dat André haar uitnodigde bij hem thuis, raakte Roxeanne wel. "Ook al was het niet altijd goed tussen ons, ik ben altijd van hem blijven houden", geeft ze toe in het interview. Tussen haar broer en haar geliefde Erik Zwennes was er ook meteen een klik. "Beiden zijn ze gek op sport en daar hebben ze het veel over gehad", vertelt ze erover. Bovendien blijkt de zanger dol te zijn op zijn kleine neefje. "Het verliep allemaal heel natuurlijk, heel fijn."

Lees ook Roxeanne Hazes deelt blootfoto met belangrijke boodschap: 'Van jezelf houden is geen ijdelheid'

Papa

André voegt er nog aan toe dat hij hun vader verdenkt van hun ontmoeting. "Het lijkt wel of pa hierachter zit, dat papa het zo heeft gestuurd", zegt de zanger erover. "Ik geloof daar wel in. En die Fender is echt een leuk pikkie. Hij is supergrappig en lijkt zo op die ouwe van ons. Het is een echte Hazes. Ik ben zo blij dat dit is gebeurd."

De tekst gaat verder onder de foto.

Jarenlang geen contact

Toen André een relatie kreeg met Monique, was zijn moeder Rachel daar allesbehalve blij mee. Ook zus Roxeanne stond niet achter deze liefde. André, die destijds nog thuis woonde, pakte daarop zijn koffers om direct bij de oudere Monique in te trekken. “Ik ben achter mijn moeder blijven staan, misschien had ik meer mijn eigen gevoel had moeten volgen in plaats van een kant te kiezen”, zei Roxeanne daar in 2019 over tegen Het Parool. Met moeder Rachel is er inmiddels al een tijdje weer contact, iets wat plots extra snel de goede kant op leek te gaan toen André Monique tijdelijk verruild had voor de nog oudere Bridget Maasland (met wie Rachel het bijzónder goed kon vinden).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Carolien Tsaonbsp

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden