NLD/Amsterdam/20200306 - Het Boekenbal in Internationaal Theater Amsterdam, het traditionele openingsbal op de vooravond van de Boekenweek. Het jaarlijkse feest der letteren heeft ditmaal als thema Rebellen & Dwarsdenkers Op de foto: Heleen van Royen Beeld Arjo Frank Fotografie
NLD/Amsterdam/20200306 - Het Boekenbal in Internationaal Theater Amsterdam, het traditionele openingsbal op de vooravond van de Boekenweek. Het jaarlijkse feest der letteren heeft ditmaal als thema Rebellen & Dwarsdenkers Op de foto: Heleen van RoyenBeeld Arjo Frank Fotografie

Heleen van Royen dolgelukkig met nieuw familielid: ‘De hele familie is in de roze wolken’

Heleen van Royen is voor de derde keer oma geworden! Hoe leuk, gefeliciteerd!

Helemaal in de roze wolken

Oma en Alexa

Dit maakt de schrijfster maandag bekend via een bericht op haar social media-kanalen. De naam van haar eerste kleindochter is Alexa. Met een snoezig filmpje, heet ze het nieuwe wondertje welkom. Én dat ook nog op Moederdag! Wat een feest!

Tekst gaat verder onder de Instagrampost.

Patty Brard steunt Eloise door in badpak op televisie te verschijnen

Zo zag ze eruit

De hele fam

“Alexa is afgelopen week geboren!”, staat bij het beeldmateriaal van de baby. “De hele familie is in de roze wolken.” Alexa is de dochter van Pieter en Olivia, de dochter van Heleen van Royen. Pieter heeft twee kinderen uit een eerdere relatie, daardoor is Alexa nu “zusje van Dominic, Logan, Spencer en West.”

Bron: ANP

Gigi MarthaArjo Frank Fotografie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden