Hans Klok was te gast bij 'Boerderij Van Dorst' en kijkers smulden ervan: 'Hans, wat ben je geweldig' Beeld BNNVARA
Hans Klok was te gast bij 'Boerderij Van Dorst' en kijkers smulden ervan: 'Hans, wat ben je geweldig'Beeld BNNVARA

Hans Klok was te gast bij 'Boerderij Van Dorst' en kijkers smulden ervan: 'Hans, wat ben je geweldig'

Zondagavond was het weer tijd voor een nieuw seizoen van Boerderij Van Dorst. Het programma van Raven van Dorst is behoorlijk populair. Diverse bekende Nederlanders komen op bezoek bij Raven en haar boerderij, deze keer Hans Klok en Eva Crutzen. De kijkers vonden vooral Hans Klok heerlijk om naar te kijken.

Boerderij Van Dorst

Raven van Dorst gaat voor het programma Boerderij Van Dorst naar het platteland om lekker back to basic te gaan met diverse BN'ers. Poep scheppen, groente en fruit telen, beesten houden en dingen opknappen in de boerderij, de BN'ers hebben het er maar druk mee.

Actrice Eva Crutzen en illusionist Hans Klok waren deze week op bezoek om de handen uit de mouwen te steken. Vooral Hans zorgt voor hilarische gesprekken.

Hilarische Hans

"Wat heb je mee? Eén hoed waar je alles uit tovert? Damn, ik had me nog zo voorgenomen om geen grappen over toveren te maken", floept Raven eruit. Raven vraagt naar zijn imago. "Mijn image doet dat mensen denken dat ik elke dag op een wit paard over het strand van Bloemendaal rijd, maar ik ben echt een bouwvakker gewoon. Iemand zei ooit ‘image, dat is wat je niet bent’. Maar ik trap er zelf ook vaak in.” Raven grapt vervolgens: "Als je in de spiegel kijkt?

Ook maakt Hans een grapje over zijn voormalige assistente Pamela Anderson. Ze vroeg hem eens om mee te gaan naar het toilet. "Ik zei ‘maar ik moet helemaal niet’. Kwam ze met cocaïne. Niet een beetje, maar zo’n hele bol in cellofaan." Pamela had haar nagels vol met wit poeder, dus Hans wilde 'ook weer niet lullig doen'. De illusionist grapt ook nog dat mensen altijd zeggen dat je lichaam een tempel is. "Maar ik denk heel vaak dat het een kroeg is."

Tekst gaat verder onder de video.

Serieuze gesprekken

Het was niet alleen maar grappen en grollen op de boerderij. Hans gaat ook dieper in op zijn verleden en de miljoenenschuld die hij had. "Mijn show met een olifant en ballet van tien personen was veel duurder dan wat er binnen kwam." Uiteindelijk kon Hans met shows in de Efteling flink verdienen. Ook vertelt hij openhartig over het verlies van zijn vader. Eva kon hierover meepraten, haar moeder stierf toen de actrice nog heel jong was.

Kijkers vinden Hans Klok geweldig

Kijkers van het programma vonden Hans super leuk tijdens de aflevering. Lees hieronder een aantal lovende Twitter-reacties van kijkers.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Metro Nieuws | Beeld: BNNVARA / Witte Geit

Merel DuitBNNVARA

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden