Gordon
 Beeld Brunopress
GordonBeeld Brunopress

Gordon reageert op uitspraken ex-verloofde: ‘Ik schaam me dat ik van je heb gehouden’

Uh-oh, het gaat er heftig aan toe tussen Gordon en ex-verloofde Gavin Rozario. Gavin gaf een exclusief interview aan Privé en nu reageert Gordon op de uitspraken die zijn ex-lover in het weekblad deed. En dat is níet best...

Volgens Gordon is hij niet de enige die zwichtte voor de charmes van Gavin.

Privé-interview

In een interview met het weekblad Privé doet Gavin eenmalig zijn verhaal. Waarom gingen hij en Gordon uit elkaar? Volgens hem had het te maken met Gordons stemmingswisselingen. “Het ene moment hemelt hij je helemaal op, het volgende breekt hij je volledig af en beledigt hij je tot op het bot. Al tijdens onze trip naar Amsterdam was er zo’n moment. Ik viel in slaap bij de film The Wizard of Oz, die hij had opgezet, en hij ging helemaal door het lint!”

Ook het huwelijksaanzoek was, volgens Gavin, in scène gezet. Yikes!

Gordon reageert op Instagram

Gordon hield zich de afgelopen tijd stil. Tot nu. Op Instagram plaatst hij een foto van zichzelf en Gavin en schrijft hij wat er is gebeurt tussen hem en zijn ex-verloofde. Hij vertelt dat Gavin vaker datete met “rijke mannen” en hij noemt deze mannen zelfs slachtoffers. Volgens Gordon hebben de stemmingswisselingen niks te maken met mogelijk alcohol- of drugsgebruik. “Ik schaam me voor het feit dat ik van je heb gehouden. Ik was zo naïef”, schrijft hij.

Hij gaat verder: “Jammer genoeg kan ik je ring niet teruggeven, want het is verboden om goud op te sturen naar Australië, maar ik zal de ring een mooie plek geven op de bodem van de Amsterdamse grachten. De liefde die ik voelde voor jou was oprecht.”

Ten slotte zegt Gordon dat hij zich ook hier doorheen zal slaan. “I will man up and will get through this I will lift my head up high because also this time you may have bent me but i will never break!

Bron: Instagram

Redactie FlairBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden