NLD/Amsterdam/20220630 - Premiere The Amsterdam Drag Show - The Harbour Club Theater Fotograaf: BrunoPress / ArjoFRank Fotografie Op de foto: Gordon Heuckeroth Beeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie
NLD/Amsterdam/20220630 - Premiere The Amsterdam Drag Show - The Harbour Club Theater Fotograaf: BrunoPress / ArjoFRank Fotografie Op de foto: Gordon HeuckerothBeeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie

Gordon openhartig over liefdesleven: ‘Daten zonder dat dit door de menigte wordt opgemerkt’

Gordon (54) vertelt openhartig over zijn liefdesleven aan Story. Eind 2021 emigreerde de zanger naar Dubai. Zijn dertig jaar jongere vriend Jeffrey verhuisde met hem mee, echter was hun gezamenlijke, buitenlandse avontuur niet van lange duur.

Voor de buitenwereld leek het alsof Gordon na Jeffrey geen nieuwe liefde meer heeft gehad. Aan Story vertelt hij of dit ook echt zo is.

Daten met mannen

“Er zijn wel mannen geweest. In Dubai kan ik gewoon daten zonder dat dit door de menigte wordt opgemerkt. En ik lig goed in de markt”, begint Gordon zijn verhaal. Daten met een man gaat er in Dubai wel iets anders aan toe dan in Nederland. “Natuurlijk is het een islamitisch land en ze hebben er strenge regels. Je mag niet op straat zoenen of hand in hand lopen”, zegt hij.

“Maar ik kan dus wel met een leuke man door Dubai lopen. Ik hoef daarvoor zijn hand niet vast te houden. Je moet je gewoon aan de regels houden”, aldus Gordon in Story. “Het is jammer dat het niet kan, maar dat doe ik dan wel in Nederland. En binnen de muren van mijn eigen huis gelden die strenge regels niet.”

Lees ook Gordon en Anouk openhartig over hun drank- en drugsverleden: ‘Ik lag drie keer met een overdosis in het ziekenhuis’

Leuk leven

Het daten bevalt Gordon prima, een vaste partner mist hij niet echt. “Ik ben al zo lang alleen en je probeert weleens wat. Ik ben net 54 geworden en leid een leuk leven. In mijn eentje en soms met een fijne date. Ik heb de keuze gemaakt om daar niet meer mee te koop te lopen. Dat gaat goed.”

Over het algemeen gaat het sowieso goed met Gordon sinds zijn emigratie. Hij ervaart minder stress en geniet volop van zijn leven in de anonimiteit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Fleur HartmanBrunoPress/ArjoFrank Fotografie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden