ROTTERDAM, 16-05-2020 , Ahoy Hallen , Eurovision Shine a light 2020.

De MTV EMA's 2022 in de PSD Bank Dome in Düsseldorf. Dit wordt de 6e keer dat de jaarlijkse Music Award Show in Duitsland gehouden wordt. 

Op de foto: 

 Boaz Kok, Karel Gerlach en Milo Driessen van Goldband Beeld Brunopress/Patrick van Emst
ROTTERDAM, 16-05-2020 , Ahoy Hallen , Eurovision Shine a light 2020.De MTV EMA's 2022 in de PSD Bank Dome in Düsseldorf. Dit wordt de 6e keer dat de jaarlijkse Music Award Show in Duitsland gehouden wordt. Op de foto: Boaz Kok, Karel Gerlach en Milo Driessen van GoldbandBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Goldband-zanger over drugsgebruik op podium: ‘Ik kan beloven dat ik het nooit meer ga doen’

Vrijdag ontstond commotie op sociale media toen een video rondging waarin te zien was dat Milo Driessen drugs gebruikte voor de neus van zijn fans. “Ik kan er heel duidelijk over zijn: ik had het niet moeten doen, ik heb het wel gedaan”, reageerde de zanger op 3FM. “Mensen mogen hun mening erover hebben. Ik kan beloven dat ik het nooit meer ga doen.” Waarna hij verduidelijkte dat hij het nooit meer “op het podium” zal doen.

Voorbeeldfunctie

Driessen realiseert zich dat door de grotere bekendheid van Goldband hij ook een voorbeeldfunctie heeft. “We zijn net bijvoorbeeld ook op de foto gegaan met jonge kinderen. Ik hoef ze daar niet aan te introduceren. Dus daar heb ik wel spijt van.” Mede-bandlid Boaz Kok voegde nog toe: “Misschien nog even een message voor de kids: doe geen drugs, drugs is verkeerd. Ga naar school, maak je huiswerk.”

Succes

Goldband won op Eurosonic Noorderslag de Popprijs, een van de meest prestigieuze Nederlandse muziekprijzen. Volgens het juryrapport heeft de Haagse band het afgelopen jaar de grootste impact op de Nederlandse popmuziek gemaakt “als soundtrack van de postcoronatijd, met optredens vol knaldrang, het volgen van een eigen artistieke visie en succes onder een brede groep luisteraars”.

Bron: ANP

Lotte HesselingBrunopress/Patrick van Emst

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden