karel gerlach Beeld Brunopress
karel gerlachBeeld Brunopress

Goldband-zanger Karel Gerlach krijgt veel vragen over relatie met Maan: ‘Begrijpelijk, maar ook vermoeiend’

Karel Gerlach vindt de vele vragen over zijn relatie met zangeres Maan vermoeiend. Hij begrijpt dat de media hiernaar vraagt, maar de Goldband-zanger is er ook wel een beetje klaar mee. Sinds kort zijn Karel en Maan een setje.

Er gingen wel al langer geruchten rond over de - toen nog - mogelijke lovers.

Verliefd op Maan

Afgelopen zomer bevestigde Karel dat hij verliefd was op Maan. De zangeres kwam langs bij de show van Goldband op Lowlands. Voor het oog van duizenden festivalbezoekers zongen ze, verliefd naar elkaar kijkend, ‘van hier tot aan de maan en terug’. Inmiddels zijn de twee onafscheidelijk. Zo hebben ze samen een nummer gemaakt, Stiekem. Ook zijn ze op vakantie gegaan naar Curaçao om bij te komen van een drukke festivalzomer.

Begrijpelijk maar ook vermoeiend

Maan plaatste tijdens die vakantie voor het eerst een foto van Karel op Insta. Dat is de media niet ontgaan. Sindsdien krijgt Karel enorm veel vragen over zijn relatie met Maan. “Het gaat ineens nog maar weinig over de muziek. Ik begrijp het wel. Maar het is ook vermoeiend. Ik snap dat het voor mensen interessant kan zijn, maar op een gegeven moment is het klaar.” De andere zanger van Goldband, Boaz Kok, is het eens met Karel. “De media proberen in interviews constant haakjes te vinden om iets over Karel en Maan te vragen.”

Maan smoorverliefd

op Karel van Goldband

Vonk overslaan

Begin november vertelde Maan in radioprogramma De 538 Middag Met Frank hoe de vonk oversloeg tussen haar en Karel. Dat was in de studio. “Ik was bezig met een album en wilde hun er graag op hebben”, vertelde ze. In de studio ontstond een nummer. “En wat meer”, lachte Maan. Verder wilde zij ook niet veel kwijt over haar prille relatie. “Dit soort dingen zijn ook privé en aan jezelf om uit te zoeken en te ontdekken”, besloot ze.

Bron Story

Fleur HartmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden