André Hazes ChatGPT Beeld Brunopress
André Hazes ChatGPTBeeld Brunopress

Goede Hazes, Slechte Hazes: ChatGPT vertelt je alles over de relatie tussen André Hazes en Monique

Goede Hazes, Slechte Hazes: de familie Hazes houdt de gemoederen altijd bezig. Schandalen, rechtszaken, verslavingen, familieruzies, alles komt aan bod. Ook de relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg is vaak onderwerp van gesprek. Hun knipperlichtrelatie is amper bij te houden. Ben je toe aan een update? ChatGPT to the rescue!

ChatGPT somt alle ups en downs voor je op.

De relatie tussen André en Monique volgens ChatGPT

“De relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg was een turbulente relatie die in de media veel aandacht heeft gekregen. Ze ontmoetten elkaar in 2014 en begonnen een relatie. In 2016 kregen ze een zoon genaamd André Hazes jr.

In november 2018 kondigde Hazes via Instagram aan dat hij en Westenberg uit elkaar waren gegaan. Er waren geruchten dat hij was vreemdgegaan, maar Hazes ontkende dit. In februari 2019 kwamen ze echter weer bij elkaar en maakten hun hereniging bekend via sociale media.

Ze verloofden zich in december 2019 en waren van plan om in 2020 te trouwen. In september 2020 maakte Hazes echter bekend dat hij opnieuw bij Westenberg was vertrokken en een relatie was begonnen met Bridget Maasland, een Nederlandse presentatrice. Dit veroorzaakte veel ophef in de media en op sociale media.

In november 2020 bevestigde Hazes echter dat hij opnieuw terug was bij Westenberg en dat ze hun relatie weer een kans wilden geven. Ze zijn nog steeds samen en hebben samen de zorg voor hun zoon.”

Ik vroeg ChatGPT waarom ik op een vrouw moet stemmen

En dit is wat ie zei

Zo, nu ben je weer helemaal up-to-date. Kan je geen genoeg krijgen van André en Monique? Shownieuws maakte een leuke video over hun bijzondere knipperlichtrelatie.

Bron: ChatGPT

Merel DuitBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden