Frans Bauer  Beeld Brunopress
Frans BauerBeeld Brunopress

Goede genen: zó zien de kinderen van Frans Bauer eruit

Vandaag zijn Frans en Mariska Bauer 15 jaar getrouwd! Samen met hun vier zoons, waarvan drie inmiddels volwassen zijn, vormen ze one big happy family. Benieuwd hoe de kids er nu uitzien? Read on.

Time flies!

Christiaan

Hun oudste zoon Christiaan (21) treedt met maar liefst 26.000 volgers op TikTok en 10.000 volgers op Instagram in de voetstappen van zijn vader en kun je dus met een gerust hart een BN'er noemen.

De tekst gaat door onder de Instagram-post.

Jan

Hun op-een-na-oudste zoon Jan (20) lijkt sprekend op zijn oudere broer. Afgezien van het kapsel. Hij vermijdt de spotlights liever en heeft zijn Instagramaccount dichtgegooid. Gelukkig delen zijn ouders genoeg foto's waar hij ook op staat!

De tekst gaat door onder de Instagram-post.

Frans junior

Frans junior (18) is vernoemd naar zijn vader, maar lijkt qua looks iets meer op zijn moeder. In tegenstelling tot zijn oudere broer, Jan, is Frans junior allesbehalve camera shy. Hij heeft namelijk een goed gevulde Instagram-pagina met talloze kiekjes.

De tekst gaat door onder de Instagram-post.

Lucas

Het jongste lid van de vier musketiers heet Lucas en is inmiddels 14 jaar. Hij is nog net iets te jong voor een eigen Instagram-account, maar gelukkig laat moeder Mariska ons niet met lege handen zitten en plaatst ze regelmatig foto's met haar jongste kind! How cute.

De tekst gaat door onder de Instagram-post.

Eén ding is duidelijk: Mariska is de kleinste thuis. Al haar zoons zijn een kop groter. Handig als ze even ergens niet bij kan!

Bron: Story

Halima TamimiBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden