Glennis mengt zich in breuk 'goede vriend' André en Bridget: 'Beetje zelf gedaan' Beeld nbsp
Glennis mengt zich in breuk 'goede vriend' André en Bridget: 'Beetje zelf gedaan'Beeld nbsp

Glennis mengt zich in breuk 'goede vriend' André en Bridget: 'Beetje zelf gedaan'

Na slechts drie maanden is de koek op tussen André Hazes (26) en Bridget Maasland (45). Het stel maakte maandag wereldkundig uit elkaar te zijn en dat hun relatie de druk van de media niet had overleefd. Niemand minder dan Glennis Grace (41), die bevriend is met de zanger, reageert op de breuk. En ze is niet de enige die niet al te malse woorden over heeft voor de twee.

Glennis snapt best dat de relatie van André en Bridget is bezweken aan de druk van de media en de invloed van social media. "Maar dat hebben ze wel een beetje zelf gedaan toch?", stelt de zangeres. "André zit natuurlijk in de piek van zijn carrière en het was groot nieuws."

Zonde, maar...

Of de breuk ook echt daardoor veroorzaakt is, betwijfelt Glennis. "Dat zal ook niemand echt te weten komen. Dat moeten ze lekker voor zichzelf houden", vervolgt ze. "Het is zonde, maar ja, het heeft ook niet zo lang geduurd."

Onzin

Toen begin deze maand bekend werd dat ook Marco (53) en Leontine Borsato (52) een punt achter hun huwelijk hadden gezet, was Johan Derksen (71) degene die gehakt maakte van de twee. En ook over 'Brazes' houdt de voetbalanalist zijn mond niet. Wanneer in Veronica Inside om zijn mening wordt gevraagd, zegt hij: "Het interesseert me geen reet. Ik lees het met een glimlach, al die onzin".

'Rare relatie'

Maar daar blijft het niet bij. Derksen laat weten dat hij Bridget een leuke vrouw vindt, maar niet te begrijpen dat de presentatrice ooit een relatie met Hazes is aangegaan. "Dat meisje is ruim in de veertig. Je bent een volwassen vrouw, dan denk ik: dan ga je toch niet dit soort rare relaties aan." Wat volgens hem de reden is van de breuk? "Hij heeft een liedje voor haar gezongen", grapt Johan.

Kapot

Zelf heeft Bridget, ondanks de aangekondigde mediastop, ook een boekje open gedaan over de breuk tegenover RTL Boulevard. Waar het volgens haar tijdens hun Curaçao-trip nog allemaal koek en ei was, zouden ze bij thuiskomst gezamenlijk hebben besloten om uit elkaar te gaan. Zelf was de presentatrice niet aanwezig in het programma, omdat ze "er echt af ligt". Ze liet het woord doen door haar collega's.

Lees ook André en Bridget krijgen ervan langs: 'Hoezo zijn de media schuldig aan de breuk?'

Kort, maar krachtig

Vlak na het valentijnsweekend bevestigden André en Bridget een punt achter hun relatie te hebben gezet. De twee maakten half november hun relatie wereldkundig, één dag nadat bekend werd dat André en Monique Westenberg - met wie hij zoontje André Jr. kreeg - uit elkaar waren. Het was Monique die meteen liet doorschemeren dat André ‘een ander’ had. André en Bridget beweerden elkaar destijds “pas een week te kennen”, maar bleken al jaren eerder (op de bruiloft van Patty Brard) intiem te zijn geweest. Ook omdat hun socialmediakanalen vrijwel direct overstroomden met kleffe liefdesbetuigingen – terwijl ze aangaven “het voor de betrokken kinderen rustig aan te willen doen”werd daar door menigeen ernstig aan getwijfeld. Het koppel gaf de media de schuld van hun liefdesbreuk, iets waarmee meteen door meerdere kenners korte metten werd gemaakt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws.nl, NU.nl, Telegraaf.nl | Beeld: Brunopress, Peter Smulders

Carolien Tsaonbsp

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden