NLD/Amsterdam/20220307 - Hashtag Video Awards 2021 #Video Awards. De vakprijs voor online- en on demand video. Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Gaby Blaaser Beeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie
NLD/Amsterdam/20220307 - Hashtag Video Awards 2021 #Video Awards. De vakprijs voor online- en on demand video. Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Gaby BlaaserBeeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie

Gaby Blaaser op Curaçao gespot met ex-deelnemer 'De Bachelorette'

Onlangs had Gaby Blaaser een gezellige middag met Niek Marijnissen die ze kent van De Bachelorette. Nu is ze op Instagram gespot met Kasper Paalman, een andere deelnemer uit het datingprogramma. De vonk is niet overgesprongen tussen de twee, maar op vriendschappelijk vlak blijken ze het nog goed te kunnen vinden met elkaar.

Kasper in Curaçao

Gaby is aan het genieten van een vakantie op Curaçao. En het is niet geheel toevallig dat ze Kasper daar tegenkomt. Na zijn deelname aan De Bachelorette deed hij nog mee aan het datingprogramma First Dates. Ook daar kwam helaas geen relatie uit. Echter is het helemaal goedgekomen voor hem en is hij inmiddels samen met Iris. Samen met zijn nieuwe liefde is hij verhuisd naar, jawel, Curaçao.

Toevallige ontmoeting

Gaby kwam Kasper dus tegen in zijn zonnige, nieuwe woonplaats. Ze deelt een foto van de toevallige ontmoeting op haar Instagram Stories. “En dan kom ik jou hier tegen”, schrijft Gaby. Op het kiekje zijn Gaby en Kasper te zien terwijl ze elkaar lachend in de armen vliegen.

De tekst gaat verder onder de foto.

null Beeld

Lees ook Onverwachte hereniging: Gaby Blaaser gespot op Instagram met Niek Marijnissen

Gaby en Danny

Hoewel Gaby’s Bachelorette-avontuur niet uitmondde in een nieuwe liefde heeft ze die wel later gevonden. Sinds vorige zomer is de blondine samen met personal trainer Danny Volker. Met wie ze nu ook op Curaçao is.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, RTL, Instagram

Fleur HartmanBrunoPress/ArjoFrank Fotografie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden