D�ze Temptation Island-deelneemster gaf zich eerder al op als verleidster Beeld Tom Cornelissen
D�ze Temptation Island-deelneemster gaf zich eerder al op als verleidsterBeeld Tom Cornelissen

Fresh juice: dít nieuwe koppel doet mee aan ‘Temptation Island’

Het Tempa-avontuur zit erop voor een van de Temptation Island koppels. Mike en Evie houden het voor gezien en mogen het resort verlaten. Reden genoeg voor een nieuw stel, dachten de makers van het populaire programma. Benieuwd wie Mike en Evie vervangen?

Gaan ze het liefdesavontuur overleven?

Melanie en Ramon

Het einde van Tempa is aangebroken voor deelnemers Mike en Evie; ze hebben de ultieme relatietest overleefd. Er werd geluisterd, goed gecommuniceerd en in the end voor elkaar gekozen. Kortom: tijd voor hun om naar huis te gaan. However, the show must go on. Dit betekent dat er ruimte is voor een nieuw koppel in het befaamde Tempa-resort.

Aan Melanie en Ramon de eer om zich bij de andere koppels te voegen.

De tekst gaat door onder de Instagram-post.

Afstand

Goed, waarom gaan Melanie en Ramon de últieme relatietest aan? Het koppel leerde elkaar kennen in Antwerpen tijdens een avondje uit. Van het een kwam het ander en inmiddels zijn ze dolgelukkig samen. Klinkt best prima, toch? Klein probleem: de twee wonen 230 kilometer bij elkaar vandaan.

Zoals we weten, is een latrelatie is niet voor iedereen weggelegd. De een vindt het prima, terwijl een ander het een enorme uitdaging vindt.

Afijn, is het stel bereid om te verhuizen voor de liefde of is dit het einde van de relatie? Aankomende donderdag kunnen we erachter komen, want dan maakt het koppel hun intrede in de mansion. Dat wordt weer smúllen voor de verleiders.

We can’t wait.

Bron: RTL Boulevard

Charisse StoffelsTom Cornelissen

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden