Fans verkopen massaal merchandise van populair geworden advocaat Johnny Depp Beeld Brunopress
Fans verkopen massaal merchandise van populair geworden advocaat Johnny DeppBeeld Brunopress

Fans verkopen massaal merchandise van populair geworden advocaat Johnny Depp

Camille Vasquez, de advocate van Johnny Depp, is een ware held in de ogen van Depps fans. Online zijn allerlei sinds de rechtszaak van Johnny Depp tegen ex-vrouw Amber Heard, producten te koop met teksten als 'Camille Vasquez for president'.

Merchandise Camille Vasquez

De teksten staan afgedrukt op onder meer petten, T-shirts en mokken. De verkopers schrijven erbij dat ze hopen dat Vasquez zich in 2024 verkiesbaar stelt. Daarnaast zijn er kaarsen te koop waarop de advocate staat afgebeeld als een heilige met daarbij de tekst 'heilige Camille'.

Populair geworden

Vasquez kreeg tijdens de rechtszaak tussen Johnny Depp en zijn ex-vrouw Amber Heard veel lof voor de manier waarop ze Depp bijstond. Heard werd begin juni veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van 15 miljoen dollar. De zaak draaide om een oud opiniestuk voor The Washington Post waarin de actrice schreef over haar ervaringen met huiselijk geweld. Hoewel Depps naam niet werd genoemd, stelde de acteur dat het duidelijk was dat hij in het stuk werd bedoeld en dat zijn carrière en reputatie daaronder hebben geleden. De jury gaf hem gelijk. Heard heeft aangekondigd in hoger beroep te gaan.

Lees ook: Gemengde gevoelens bij Amber Heard en Johnny Depp na oordeel rechtszaak: 'Mijn hart is gebroken'

Bekendheid

Vasquez werd behoorlijk overvallen door de bekendheid die de zaak met zich meebracht. "Het is raar als mensen selfies met je willen maken en er allerlei interviewaanvragen binnenkomen. Maar kennelijk hoort dat erbij, dat wist ik nog niet", zei ze in een interview met het tijdschrift People.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Anne-Fleur ReitsmaBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden