Famke Louise over moederschap: ‘Ik ben een ander mens’
 Beeld em
Famke Louise over moederschap: ‘Ik ben een ander mens’Beeld em

Famke Louise openhartig over leven als moeder: ‘Ik ben een ander mens’

Na een fijne zwangerschap en een turbulente kraamtijd werd begin vorig jaar het zoontje van Famke Louise en haar vriend Denzel Slager geboren. Dat heeft de nodige verandering voor de zangeres teweeg gebracht, schrijft ze op haar Instagram.

In haar Instagram Stories doet de zangeres nu een boekje open over de voorbeeldfunctie die ze heeft voor zoontje Nówie èn over haar nieuwe muziek.

Goed voorbeeld

Tijdens een vragenrondje op haar Instagram Stories krijgt Famke de vraag hoe ze het plezier teruggevonden heeft in het maken van muziek. Daar heeft ze een goed antwoord op, dat ze uitgebreid met haar volgers deelt.

‘Nu ik een paar jaar ouder ben, volwassener ben geworden, en zelfs moeder heeft me dit een anders mens gemaakt’, schrijft Famke. ‘Ik wil mijn zoontje ook leren dat je je hart met volgen en je passie moet najagen. Dus ik ga hem dat voorbeeld zeker geven.’

Famke Louise werd met de dood bedreigd

“Ik zat in een hotel ondergedoken”

Nieuwe muziek

Ook bespreekt Famke haar terugkeer naar de muziekwereld, die ze een tijdje bewust links heeft laten liggen. ‘Mijn passie voor muziek is er altijd geweest. Ik ben dit nooit kwijtgeraakt. Op het moment dat ik ervoor koos om te stoppen kwam dat omdat er teveel gaande was achter de schermen. Hierdoor kreeg muziek voor mij een negatieve lading. Ik was ook een aantal jaren jonger en vond het lastig om hiermee om te gaan’, legt ze uit.

Gelukkig is Famke de afgelopen tijd druk bezig geweest met het hervatten van haar muziekcarrière. Deze vrijdag komt ze met een nieuwe single, namelijk de release Switch. Zou het nummer gaan over de switch die de zangeres zelf heeft gemaakt?

Bron: Instagram Famke Louise

Fabienne Kamphuisem

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden